Belediye o mahallede 3 dükkan 36 daire satacak!

Melikgazi Belediyesi, 36 daire ve 3 dükkan içeren kentsel dönüşüm konutu inşaatı için kapalı teklif usulü ile satacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Belediye o mahallede 3 dükkan 36 daire satacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 36 daire ve 3 dükkan içeren bir kentsel dönüşüm proje için 2886 sayılı Devlet ihale Kanunun 35/a (36. Maddesine göre) kapalı teklif usulü ile satacağını duyurdu.

İhale kapsamında,  Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 8529 ada 5 parsel B blokta 36 adet daire ve 3 adet dükkan içeren bir kentsel dönüşüm projesi için ihale gerçekleştirecek.

İhalenin yapımı için muhammen bedel 56.209.452,67 TL dir. İhaleye katılacak firmaların 50.000 TL geçici teminat yatırması gerekiyor.

Belediye o mahallede 3 dükkan 36 daire satacak!

İhale, 15 Mayıs 2024 tarihinde saat 10:30'da Seyitgazi Mahallesi Nuh Naci Yazgan Caddesi'nde bulunan Melikgazi Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleşecek.

İsteklilerin, kanuni ikametgahlarını, iletişim bilgilerini, ticaret veya sanayi odası belgesini, noter tasdikli imza beyannamesini, vekaletnameleri ve diğer gerekli belgeleri sunmaları gerekmektedir. Ayrıca, ihaleye katılmak için ihale dokümanının satın alınması da zorunludur.

İnşaat işinin tamamlanması için belirlenen sürenin iş yeri teslim tarihinden itibaren 24 ay olduğu açıklandı. 

Melikgazi Belediyesi'nin ihale ilanı için TIKLAYINIZ.