Ücretsiz! Öğrencilerden yoğun ilgi görüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan kütüphanelerde öğrencilere destek olmak amacıyla başlatılan sıcak çorba dağıtım uygulaması devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ücretsiz! Öğrencilerden yoğun ilgi görüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafında belediyeye ait kentte bulunan kütüphanelerde ücretsiz çorba dağıtımı devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan kütüphanelerde öğrencilere destek olmak amacıyla başlatılan sıcak çorba dağıtım uygulaması kapsamında 10 milyon porsiyon çorba ikramında bulunuldu. 

Ücretsiz! Öğrencilerden yoğun ilgi görüyor

Uygulama ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç; "Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilikte öncü olmaya ve halkımızın her bir ferdine dokunmaya gayret gösteriyoruz. Kütüphanelerimizi ziyaret eden ve şehrimizdeki üniversitelerimizde eğitim gören gençlerimize verdiğimiz diğer desteklerin yanı sıra 10 milyon porsiyon çorba ikramında bulunduk, bulunmaya da devam ediyoruz. Gençler afiyet olsun" dedi.