Arıkan: Gençlerimizin azmi kamu imkanlarını kullananlara galip gelecek

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı adayı kenti kendisinin afişleriyle süsleyen Saadet Partisi gençliğinin görüntülerini paylaşarak, kamu kaynaklarını kullananlara gönderme yaptı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Arıkan: Gençlerimizin azmi kamu imkanlarını kullananlara galip gelecek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde kentler, adayların afişleriyle süslenmeye devam ediyor. Kimi zaman tartışmalar ve gerginliklere de yol açan bu durum kimi zaman da renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oluyor. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili ve aynı zamanda da Saadet Partisi’nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, önce gece yarısı kenti kendisinin afişleriyle süsleyen Saadet Partisi gençlerine “Daha İyi Bir Yaşam Senin Hakkın diyerek Kayseri caddelerini süsleyen Saadet Partisi Kayseri İl Gençlik Kolları teşkilatımızı yürekten tebrik ediyorum.” dedi.  

Arıkan: Gençlerimizin azmi kamu imkanlarını kullananlara galip gelecek

Arıkan, ikinci paylaşımında ise kamu kaynaklarıyla seçim çalışmaları yürütenlere tepki gösterek, “Bu gece Saadet Partisi Kayseri İl Gençlik Kolları şehrimizi süslemeye devam etti. Gençlerimizin azmi kamu imkanlarını kullananlara galip gelecek. Başka bir Kayseri mümkün...” ifadeleriyle, Saadet Partisi Gençlik Kollarının çalışmalarının görüntülerini paylaştı.