Altun: Yüzünüz açık, alnımız dik

Cumhur İttifakı arasındaki anlaşma gereği yeniden aday olamayan Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, bundan sonraki süreçte Selahattin Metin ile Bünyan'a hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, 'Yüzünüz açık, alnımız dik, başımızı kimsenin öne eğdirmeden harika bir görev yaptık' diye konuştu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde...

Altun: Yüzünüz açık, alnımız dik
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Görevi 31 Mart 2024 tarihinde son bulacak olan, Cumhur İttifakı’nın arasındaki anlaşma gereği yeniden aday olmayan, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun’un ittifak adayı Selahattin Metin’in Bünyan’daki toplantısına katılarak, Bünyanlılara hitap etti.

Altun: Yüzünüz açık, alnımız dik

Altun, “Elhamdülillah yüzünüz açık, alnımız dik, başımızı kimsenin öne eğdirmeden harika bir görev yaptık. Ben bu görevde bizlere yardımcı olan, bizlere emeğini esirgemeyen, buradaki siyasi büyüklerimiz olmak üzere Özhaseki Bakanım, Elitaş Bakanım, milletvekillerimiz, Cumhur İttifakımızın birlikte çalıştığımız milletvekillerimiz, tabii ki siz değerli hemşehrilerimizle birlikte Bünyan'ı marka değerini yükselterek belirli bir noktaya ulaştırdık. Şimdi de Cumhur İttifakımızın yeni adayı Selahattin Başkan'la birlikte Bünyan'ı daha ileriye taşıyarak, hak ettiği yerlerin daha da üstünde görmeyi hep birlikte arzuluyoruz.  Rabbim bana 5 yıl doğduğum, büyüdüğüm, çalıştığım, ekmeğimi kazandığım ilçeme hizmet etmeyi nasip etti. Hamdolsun biz de bunu bir imtihan olarak görüyoruz ve bu imtihanı da Allah katında önce, sonra da sizlerin takdiriyle geçmiş olduğumuzu düşünerek hepinizi saygı ve sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum. Biz Bünyan’dayız, sivil hayatımızda da, her zaman her daim, daha önce olduğu gibi, kapımız herkese açık. Allah’a emanet olun…” diye konuştu.