AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı istifa etti

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Avukat Gökhan Ülke, geçtiğimiz günlerde Melikgazi Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklamıştı. Ülke, resmi olarak başkanlık görevinden istifa ederken, yerine gelecek isim belli oldu mu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı istifa etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Adalet ve Kalkınma Partisi Melikgazi İlçe Başkanlığı görevini 7 yıldır sürdüren Avukat Gökhan Ülke, geçtiğimiz günlerde Melikgazi Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklamıştı. Ülke, Melikgazi Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptıktan sonra basın mensupları ile de bir araya gelerek açıklamalarda bulunmuştu. Ülke açıklamasında, “7 yıllık ilçe başkanlığı sürecimde, uzun bir teşkilat çalışması dönemi oldu. Burada beraber yola çıktığım arkadaşların birçoğuyla bugün yine beraberim. Ve Bu 7 yılın sonunda da hayırla girdiğimiz bir kapıdan, hayırla çıkabilmek de büyük bir şükür vesilesi. Bugün şehrin büyükleriyle, il başkanımızla, mevcut belediye başkanlarımızla yaptığımız istişarelerle, istişareli bir şekilde aday adaylığı için başvuru yapmaya karar verdik. Teşkilatlar açısından da bugün zaten son gündü. Bugün başvurumuzu verdikten sonra artık süreci takip edeceğiz. Takdir genel merkeze, Sayın Cumhurbaşkanımızın… Hakkımızda, şehir için, bizler için hayırlı olsun inşallah…” ifadelerini kullanmıştı.

Adaylık başvurusunun ardından Ülke, resmi olarak Melikgazi İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti. Ülke’den boşalan koltuğa kimin oturacağı ise merak konusu oldu. Konuya ilişkin Kayseri Olay haber merkezine açıklamalarda bulunan Ülke, Melikgazi İlçe Başkanlığı görevi için henüz bir atama yapılmadığını söylerken, AK Parti’de başkanlık için muhtemel atamanın ise önümüzdeki hafta yapılmasının beklendiğini ifade etti.  

 

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı istifa etti