AK Parti'den birlik mesajı

AK Parti'den birlik mesajı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti İl Başkanlığı tarafından, Belediye Başkanları aday toplantısı sonrası teşkilatlarda görev yapanlara teşekkür yemeği verildi. Yemeğe AK Parti MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkanvekili Şükrü Karatepe’de katıldı.

 AK Parti İl Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe milletvekilleri, belediye başkanları ve adayları ile partililer katıldı.

 Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, “Aday Tanıtım toplantımıza gelerek bizleri destekleyen siz değerli parti teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Malum bu süreci iki aydır bugüne getirebilmek sizlerin sayesinde oldu. Kayseri de güzel işler yapacağız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç ise, “İl teşkilatımız önderliğinde bugün adeta Kadir Has Kültür Merkezimizi hınca hınç doldurarak adaylarımızı bağrınıza bastınız. Sizlere minnettarız. Kayserimize her zaman olduğu gibi bugün yakışanı yaptınız” Birliğimizi beraberliğimizi bozmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

NERGİS: GÖREVE HAZIRIZ

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı da, “İnşallah bugünkü program tüm ilçeleri kazanacağımızın nişanesi olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizler kardeşlik şuuru ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler Milletvekilleri olarak hizmetinizdeyiz. SKM’nin bizlere vereceği görevle hep birlikte çalışacağız” dedi.

 AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum emeklerine sağlık. Bugüne kadar görev yapmış Mustafa Çelik olmak üzere hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 “KAFELERDE OTURMAK VARKEN…”

Programda son olarak konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve aynı zamanda Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da,  partililere seslenerek, şu ifadeleri kullandı, “Bugün Pazar evlerinizde oturmak varken, hanım kardeşlerimiz çocukları ile vakit geçirmek varken, gençlerimiz kafelerde oturmak varken neden buradayız? Bizim bir derdimiz var. Vatan derdinden, bayrak derdinden, ezan derdinden rabbim bizi uzaklaştırmasın. Teşkilatımıza tekrar tekrar teşekkür ediyorum”