ADD'den Cumhuriyet Bayramı Konseri

ADD'den Cumhuriyet Bayramı  Konseri
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kayseri Şube Başkanı Kemal Ceylan, Cumhuriyet Bayramı’nda yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verdi. Ceylan, 27 Ekim Cumartesi günü Haluk Levent konseri düzenleyeceklerini söyledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği, 27 Ekim Cumartesi günü Haluk Levent konserine ev sahipliği yapacak.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri ile ilgili bilgi vermek için basın toplantısı düzenleyen ADD Başkanı Kemal Ceylan, “Cumhuriyetin kazanımları ile bizlere emanet edilenler yabancı güçler ve onların işbirlikçilerinin karşı mücadelesi ile yok edilmeye çalışılmış ve yok etmeye devam etmektedir. Şehrimizde de Cumhuriyet mücadelemize katılmış gece gündüz demeden kahraman Mehmetçiğimize giyecek yiyecek ve cephane taşımış kadınlarımız için yapılmış anıtın da ortadan kaldırılması ile de Kuvayi Milliye hareketinin anılmasının görselliği kaldırılmaya çalışılmıştır.” dedi.

Türkiye’de laikliğin rafa kaldırılmaya çalışıldığını savunan Ceylan, “Ülkede dindar ve kindar toplum yaratılıyor” diye konuştu. Ceylan şunları söyledi: “ Ülkemizde laiklik rafa kaldırılmaya çalışılmakta olunup dindar ve kindar toplum yaratılmaya çalışılmış ve hatta 15 Temmuz’da görüldüğü gibi Cumhuriyete karşı kalkışma yapacak cesareti gösterecek kadar cesaretlenmişlerdir.  Bu durumdan faydalanmak isteyenler kişiler ve kuruluşlar yandaş ve kardeş gözükerek ekonomimizi borç batağına sokmuşlardır. Okullarımızdan ilim ve bilimi kaldırarak eğitim ve öğretimi içinden çıkılamaz hale sokmuşlardır. Bizim ulu önderimiz yurt ta sulh cihanda sulh ilkesine dayanarak cumhuriyetimizi emanet ettiği Türk gençliği Cumhuriyetimize sahip çıkıp onu korumaktan yılmayacak ve mücadele yapacaktır.” dedi.

 

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Kayseri’de, Haluk Levent konseri düzenleyeceklerini dile getiren Ceylan, “Bizler de Cumhuriyet bayramımızı halkımız ve gençliğimizle birlikte coşkulu ve Kayseri’mize yakışır bir şekilde birilerinin milli bayramlarımızı engellemeye çalışmalarına aldırmadan kayserimizin Talas ilçesi içerisinde olan Rıfat Yıldırım parkında 27 Ekim 2018 tarihinde saat 20.30 da Haluk Levent ile açık hava halk konseri yapıyoruz. Bütün Cumhuriyete sahip çıkan gençlerimizi ve halkımızı konserimize bekliyoruz. Her kim ki Cumhuriyeti, Atatürk’ü, Cumhuriyetin Kurucularını ve Cumhuriyeti var eden Türk Milleti’nin Kurtuluş Savaşı’nı inkâr ediyor ve çağdaş kazanımlara saldırıyorsa bilinmelidir ki emperyalist işbirlikçidir” şeklinde konuştu.