'3 kuruşluk' dava sonuçlandı! AK Partili vekile şok…

CHP Milletvekili aday adayı ve aynı zamanda Kayseri eski İl Başkanı Ümit Özer ile AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer arasındaki dava sonuçlandı. CHP'li Özer, Tamer'e '3 kuruşluk' tazminat davası açmıştı. Mahkeme CHP'li Özer'i haklı buldu.

'3 kuruşluk' dava sonuçlandı! AK Partili vekile şok…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


Milletvekili aday adaylığı için bir süre önce görevinden ayrılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri eski İl Başkanı Ümit Özer’in,  geçtiğimiz yıl Ocak ayında hastanelerdeki uzun randevu süreleri ve vatandaşın tedavi olamadığına yönelik bazı paylaşımlarına ve açıklamalarına AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, katıldığı bir televizyon programında 'Ya senin ne beynin yeter bunu anlamaya… IQ düşük olan birisi, kalkıp da sen hastanelerin işleyiş tarzını dahi bilmeden iftira atıyorsun' şeklinde yanıt vermişti.
Özer, Tamer’in bu yöndeki sözlerinin ardından AK Partili vekil hakkında hakaret suçlamasıyla 3 kuruşluk tazminat davası açmıştı. 
'3 kuruşluk' dava sonuçlandı! AK Partili vekile şok…
CHP'li Özer, “Halktan bihaber AK Partili İsmail Tamer, katıldığı bir televizyon programında boyunu da haddini de aşan ifadelerde bulunmuştur. Siyasi ahlaka aykırı bir şekilde Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanını ‘beyinsizlikle’ suçlamış. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile boy boy fotoğrafları çıkan, Pensilvanya 'ya gittiğini itiraf da eden bu zat yaptığı açıklamada, 'Ben hoca efendinin yanına gitmek istemedim, ama itiraz da edemedim' diyerek aklını da beynin de kime kiraya verdiğini aleni bir şekilde beyan etmiştir. Böyle bir zatın Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanının beynini de, IQ'sunu da ölçmek haddi değildir” ifadelerini kullanmıştı.
'3 kuruşluk' dava sonuçlandı! AK Partili vekile şok…
Özer, Milletvekili Çetin Arık ve partililer, adliye önünde yaptıkları basın açıklamasının ardından Tamer, hakkında suç duyurusunda bulunmuşlardı. Aradan geçen bir yılın ardından sonucu merak edilen dava sonuçlandı. Özer, mahkemenin kararını sosyal medya hesabından paylaştı. 
'3 kuruşluk' dava sonuçlandı! AK Partili vekile şok…“SARAYDAN BAKANLARIN VE SADECE SARAYA BAKANLARIN HAKARET, İFTİRA VE YALANLARINA EN GÜZEL CEVAPTIR BU 3 KURUŞ!”
Konuyla ilgili açıklamada yapan CHP Kayseri Milletvekili aday adayı Ümit Özer, şu ifadeleri kullandı: Hastanelerde kuyruklar var dedik, "kuyruk yok" dedi. Diş tedavisinde insanlar randevu alamıyor dedik, "yok öyle bir şey" dedi. Sizin ucube yönetiminiz ile erken tanı hayat kurtaramıyor, vatandaş tomografi dahi çektiremiyor, çektirse bile bilgi alamıyor dedik, yine kabul etmedi, insanların yüzüne baka baka "uçuyoruz" narası atmaya devam etti.
"Kişi başı milli gelir 10 bin dolar değil, Kayseri yıllardır her alanda olduğu gibi bunda da geriye gidiyor dedik, Mecliste rakamları es geçip, yalan söyledi, vatandaşı kendi özel işleri, zor günde test kiti fırsatçılığıyla karıştırdı. Yahu Allah için yeter dedik, millete kulak ver dedik, saraya hoş görünmek için o yine durmadı "Her asgari ücretlinin evinin önünde arabası var" diyecek kadar ileri gitti, AKP'nin halktan bihaber vekili halkın durumuyla hep alay etti! Biz bunları hatırlattık, halkın sıkıntısına ses olduk diye de sözüm ona hadsizleşti, boyunu aştı IQ' muzu test etti! AKP'nin ünlü Pensilvanya yolcusu, sıralı pozcusu vekili İsmail Tamer'e açtığımız 3 KURUŞLUK davayı kazandık. Saraydan bakanların ve sadece saraya bakanların hakaret, iftira ve yalanlarına en güzel cevaptır bu 3 KURUŞ! Gereği düşünüldü... Hak, hukuk, adalet mücadelemizde yanımızda olan tüm yol arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.
 

CHP İl Başkanı Özer'den, AK Parti Milletvekili Tamer'e 3 kuruşluk dava! Haberin detayları için TIKLAYIN