Yücel'den 'ücretsiz' çıkışı! İşte projeleri…

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, göreve geldiği zaman makamında oturan bir başkan olmayacağını söyleyerek yapacağı projeleri anlattı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yücel'den 'ücretsiz' çıkışı! İşte projeleri…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken adaylardan da art arda açıklamalar geliyor. Vatandaşın talep ve sorunlarını dinleyen adaylar başkan seçildikleri zaman nasıl bir başkanlık yapacaklarını anlatmayı da ihmal etmiyor. 

Siyasette hareketli günlerin yaşandığı şu günlerde İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel’den dikkat çeken bir açıklama geldi. Seçildiği zaman makamında oturan bir belediye başkanı olmayacağını söyleyen Yücel, “Çünkü ben hizmet için gelmişim.” dedi.
Seçildiğinde gerçek bir sosyal hizmetin nasıl olduğunu göstereceğini ifade eden Yücel, “Tüm problemler sahada seçilme sebebimiz bu. Sorun nerede ise ben orada olacağım. Ben şehrimde sosyal hizmet alıyorum diye kendini kandıran vatandaşlarımıza gerçek sosyal hizmet nasıl olur onu göstereceğim.” ifadelerini kullandı. 

Yapacağı projelerden de bahseden Yücel açıklamasını şöyle sürdürdü; “Bu şehirde ‘Su ücretsiz nasıl verilir?’ programını hayata geçireceğim, bu şehirde ulaşımı, ulaşım araçları üzerindeki reklamlarla nasıl ücretsiz hale veya minimum hale getirilir bunu göstereceğim. Şehrimde ben otobanı hala alamadım. Şehrimde ben hızlı treni hala yaptırtamadım bunlar bugünkü belediye başkanlarının, ‘ceketimi koysam kazanırım’ dediği yapmadıkları, aslında bildikleri vatandaşın üzerinden giderlerini karşıladığı bir politikayı sosyal tabana yayılmış hizmetlerle ben bu vatandaşlarıma ilk yapacağım icraatlarımda göstereceğim.”