Yerel seçimler için 'Gönül İttifakı' çağrısı: Ahbap-çavuş ilişkisine, bu saltanata son verelim!

'30 yıldır Kayseri Belediyeleri aynı zihniyet tarafından, ahbap-çavuş ilişkisi ve sen, ben, biz paylaşımı ile yönetilmektedir' diyen DP GİK Üyesi Kamil Karamete'den dikkat çeken 'Kayseri Gönül İttifakı' çağrısı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Yerel seçimler için 'Gönül İttifakı' çağrısı: Ahbap-çavuş ilişkisine, bu saltanata son verelim!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Demokrat Parti Genel İdare (GİK)  Kurulu Üyesi Kamil Karamete, yerel seçimlerle ilgili dikkat çeken bir çağrı yaptı. Karamete, “Kayseri'mizi her alanda geriye götüren, ceketimi assam kazanırım, odunu koysak kazanırız ukalalığına ve kibrine, bu rant zihniyetine, yine teslim mi olacağız, yoksa daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun, tüm hemşerilerimizi bir gönül ittifakında buluşturarak, bu saltanata son mu vereceğiz?” ifadelerini kullandı.
Yerel seçimler için 'Gönül İttifakı' çağrısı: Ahbap-çavuş ilişkisine, bu saltanata son verelim!
30 YILDIR KAYSERİ BELEDİYELERİ AHBAP-ÇAVUŞ İLİŞKİSİ VE SEN, BEN, BİZ PAYLAŞIMI İLE YÖNETİLMEKTEDİR
DP GİK Üyesi Karamete, açıklamasında şunları söyledi: Yerel seçimlere yaklaşık 8 ay kaldı. Ocak ayı başında partiler adaylarını açıklayacaklar.
30 Yıldır Kayseri Belediyeleri aynı zihniyet tarafından, ahbap-çavuş ilişkisi ve sen, ben, biz paylaşımı ile yönetilmektedir. 2014 Mart’ında yapılacak olan yerel seçimlerde, çoğu zaman muhalefeti de dizayn eden, bir kişi ve şürekasının vicdanına, Kayseri'mizi her alanda geriye götüren, ceketimi assam kazanırım, odunu koysak kazanırız ukalalığına ve kibrine, bu rant zihniyetine, yine teslim mi olacağız, yoksa daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun, tüm hemşerilerimizi bir "gönül ittifakı" nda buluşturarak, bu saltanata son mu vereceğiz.
Yerel seçimler için 'Gönül İttifakı' çağrısı: Ahbap-çavuş ilişkisine, bu saltanata son verelim!
YERE DÜŞÜNCE DEĞİL, KALKAMAZSAK KAYBEDERİZ
Değerli hemşerilerim, sevgili dostlar; Her sabah taze bir başlangıçtır, her sabah güneş yeniden doğar. Son yaşanan seçim neticesi moralimizi bozmuş olabilir.  Yere düşünce değil, kalkamazsak kaybederiz, vazgeçince kaybederiz. Bu bakımdan, ittifak partilerinin içindeki ya da birbirleriyle olan tartışmalarının uzağında, her hemşehrimizi kucaklayacak bir Kayseri Gönül İttifakı’nı hayata geçirecek bir yol bulmalıyız. Şikayet etmek yetmez, birazda cesaret göstermek zorundayız.  Beklentim ve arzum Kayseri mizin siz değerli kanaat önderleri, tecrübeli siyasileri, fikir insanları, geleceğimizin umudu gençler ve Kayseri sevdalısı siz değerli hemşehrilerimin böyle bir gönül ittifakına vereceğiniz fikri ve cesaretlendirici desteklerdir. Bu konudaki düşüncelerimi ve çalışmalarımı ziyaretlerimle ve sosyal medya paylaşımlarımla sizlere ulaştırmaya gayret edeceğim. Sizlerin de mesajlarınızla, fikir ve düşüncelerinizle birlikte, katkılarınızı bekliyorum.
KAMİL KARAMETE KİMDİR?
1961 Kayseri doğumluyum. İlk, orta, lise tahsilimi Kayseri de yapıldıktan sonra, 1978 yılında girdiğim Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina bölümünden, 1982 yılında mezun oldum. Bir süre büro mühendisliği yaptıktan ve askerliğimin bitimiyle birlikte ticaret hayatına atıldım. Akaryakıt, peyzaj, tarımsal sulama ve bahçe bitkileri sektörlerinde ticari faaliyetlerde bulundum.

1993 yılında DYP Kayseri İl teşkilatında İl başkan yardımcısı olarak başladığım fiili siyasi hayatım, 1994 yılında seçildiğim DYP Kayseri İl Başkanlığı göreviyle 1998 yılına kadar devam etti. 2002 yılında Milletvekili adayı, 2014 de Melikgazi Belediye Başkan adaylıklarım ve diğer zamanlarda .yaptığım gerek Tv proğramları ve gereksede yazılarımla Kayseri siyasetinin hep içinde oldum.
Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş de yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliği görevlerinde bulundum. Ayrıca çeşitli sivil toplum örgütleri, işveren sendikası, dernek ve spor kulüplerinde üyelik ve yöneticilik görevlerim oldu.
Evli 3 çocuk babası, 2 torun dedesiyim.