Vatandaş iftar sonrası oraya akın etti

Kayserili vatandaşlar, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesine akın etti. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca vatandaşlara ve çocuklara yönelik konser, söyleşi ve çeşitlik etkinlikler düzenleyecek. İlk gün yoğun bir katılımın gerçekleştiği alanda özellikle çocuklar doyasıya eğlendi. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Vatandaş iftar sonrası oraya akın etti

Türkiye’nin en büyük Millet Bahçelerinden biri olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, Ramazan etkinlikleri başladı.

Etkinlikler 12 Mart’ta başlarken, 7 Nisan’da son bulaşacak. Yüzlerce vatandaş, iftar sonrası Ramazan etkinlikleri için Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesinde bulunan alana gitti. Hacıvat Karagöz gösterisi büyük ilgi gördü. Vatandaş, hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a teşekkür etti.

Vatandaş iftar sonrası oraya akın etti

‘Filistin Gecesi’ konulu Grup Kıyam Konseri ile başlayan programda, Ramazan ayı boyunca çocuk etkinlikleri, ilahiler, konserler, ve söyleşiler yapılacak. Etkinlik alanında, hediyelik eşya ve yeme içme alanları da hizmete başladı.

Vatandaş iftar sonrası oraya akın etti

13 Mart Çarşamba günü ünlü ilahi sanatçısı Seyfullah Çakmak sahne alacak. Konsere yoğun ilgi bekleniyor. 14 Mart Perşembe günü ise İsmail Hakkı Solmaz ile Kur’an Tilaveti ve Tasavvuf Gecesi düzenlenecek. 15 ve 19 Mart Cuma günü ise Sanatçı Harun Kayasandık vatandaşlarla buluşacağı ifade edildi.

Vatandaş iftar sonrası oraya akın etti

16 Mart Cumartesi günü Namık Bilgin ile Türk Halk Müziği, 17 Mart Pazar günü Mehmet Bağdaş ile Türk Sanat Müziği Gecesi, 18 Mart Pazartesi günü Yunus Çoban Tasavvuf ve Ezgi Gecesi ve 20 Mart Çarşamba günü de Kur’an Tilaveti ve Tasavvuf Gecesi düzenleneceği planlandı.