Sürücüler dikkat...Karayolu ulaşıma kapandı!

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde etkili selden dolayı Kayseri-Niğde karayolu ulaşıma kapatıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sürücüler dikkat...Karayolu ulaşıma kapandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeşilhisar ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardında sel meydana geldi. Sel nedeniyle dağlık alandan akan sular, Kayseri-Niğde karayoluna indi. Yol sular altında kalırken, Niğde tarafına giden araçların geçişine izin verilmediği öğrenildi.

Güvenlik önlemlerinin alındığı yolda, ekiplerin çalışması sürüyor.

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde meydana gelen şiddetli sel felaketi, bölgedeki ulaşımı olumsuz etkiledi. Kayseri-Niğde karayolu, selin neden olduğu hasar sebebiyle ulaşıma kapatıldı. Olay yerine gelen yetkililer, selin neden olduğu tahribatı inceleyerek, restorasyon çalışmalarının hızla başlatılacağını bildirdi.

Bugün başlayan yoğun yağışlar, Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde sel felaketine neden oldu. Sel suları, bölgedeki dere yataklarının taşmasına sebep olarak çevrede büyük hasarlara yol açtı. Selin en çok etkilediği noktalardan biri olan Kayseri-Niğde karayolu, zarar gören bölümünün ulaşıma uygun olmadığı tespit edilince kapatıldı.

Yeşilhisar Belediyesi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri hızla harekete geçerek, selin yol açtığı hasarları tespit etmeye ve gerekli önlemleri almak için çalışmalara başladı. Ekipler, sel suları tarafından tahrip olan karayolunun onarımı için gereken planlamaları yaparken, aynı zamanda su baskınlarına karşı önleyici tedbirler almaya çalıştı.