'Suriyeliyim' dedi, Türk çıktı!

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığının yayınladığı, Kayseri Olay'ın da haber bülteninde yer verdiği, Suriyeli olduğunu dile getirip 'Türk işçi çalıştırmıyorum' söylemiyle gündem olan Ozan Arif Demirtaş'ın Türk tiyatro oyuncusu olduğu tespit edildi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Suriyeliyim' dedi, Türk çıktı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığının yayınladığı, Kayseri Olay'ın da haber bülteninde yer verdiği, Suriyeli olduğunu dile getirip 'Türk işçi çalıştırmıyorum' söylemiyle gündem olan Ozan Arif Demirtaş'ın Türk tiyatro oyuncusu olduğu tespit edildi.

Olay

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı sosyal medyada ülke gündemine oturan görüntüyü: 'Akp'nin 1'nci sınıf segmentindeki seçmeni olan sığınmacılar, Türk Milleti ile dalga geçmeye devam ediyor.' başlığı ile yayınladı. 

Paylaşımda Suriyeli esnaf şu ifadelere yer verdi: "Türk Vatandaşı, gelmiş benim lokantama iş istiyor. Bana iş ver diyor. Ben de ona yabancı çalıştırmıyorum kusura bakma dedim. Sonra bana kızıyor. Neden bana kızıyor? ben yabancı işçi çalıştırmak istemiyorum. 

Suriyeliyim dedi, Türk çıktı!

İletişim Başkanlığı gerçeği gün yüzüne çıkardı

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi yaptığı yazılı açıklamada videodaki kişinin Suriye vatandaşı değil Türk vatandaşı olduğunu dile getirdi. Merkez yayımladığı bilgilendirme yazısında, "Türkiye'ye sığınan bir Suriyeli: Türkler gelip lokantamda çalışmak için iş istiyor. Ben de onlara diyorum ki, 'Ben yabancı çalıştırmıyorum." iddiasıyla paylaşılan görüntülerdeki şahıs, Ozan Arif Demirtaş isimli tiyatro oyuncusu bir Türk vatandaşıdır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." ifadelerine yer verdi.