Son dakika! AK Parti'de şok istifa...

AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Mahmut Esat Türkmenoğlu istifa etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Son dakika! AK Parti'de şok istifa...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti an itibari ile Erciyes Kültür Merkezinde belediye başkan adaylarını açıklıyor. Aday tanıtım toplantısı esnasında AK Parti'de şok bir istifa yaşandı. AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Mahmut Esat Türkmenoğlu istifa etti. Türkmenoğlu istifasını sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Görevden affını isteyen Türkmenoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Sevgili hemşehrilerim, 17 yıldır aktif olarak görev aldığım ve son 7 yıldır da büyük bir onurla yürüttüğüm İlçe Başkanlığı görevimden; önümüzdeki süreçte teşkilatımıza daha sağlıklı bir çalışma ortamı sağlamak adına, affımı istemiş bulunmaktayım. Bu süreçte birlikte görev yaptığım bütün arkadaşlarıma, Yönetim Kurulu Üyelerime Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Meclis Üyelerimize, Mahalle Başkanlarımıza, delegelerimize, kuruluşundan bugüne kadar partimize hizmet etmiş değerli Başkanlarıma, İl Başkanımıza, İl teşkilatımıza, Milletvekillerimize, aileme ve bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, her zaman bizleri bağırlarına basan siz değerli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Eksiğiyle, noksanıyla; elimizden geldiğince  görevimizi hakkıyla yapmaya gayret gösterdik bir kusurumuz olmuşsa affola. Hepiniz haklarınızı helal ediniz ve Allah'a emanet olunuz. 'Şahıslar gelip geçer, ama bu dava ilâ nihaye bakidir.' Rabbim Cumhurbaşkanımızın yar ve yardımcısı olsun."

Son dakika! AK Parti'de şok istifa...