Şeker Fabrikası'nda işten çıkartılan çalışan annesinin evinde intihar etti

Şeker Fabrikası'nda bir dönem Güvenlik Müdürü olarak çalışan ve daha sonra 2016 yılında mevcut yönetim tarafından işten çıkartıldığı ifade edilen 3 çocuk babası 46 yaşındaki Ahmet Toker'in, annesinin evinde silahla intihar ettiği ifade edildi.

Şeker Fabrikası'nda işten çıkartılan çalışan annesinin evinde intihar etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Şeker Fabrikası’nda bir dönem Güvenlik Müdürü olarak çalışan ve daha sonra 2016 yılında mevcut yönetim tarafından işten çıkartıldığı ifade edilen 3 çocuk babası 46 yaşındaki Ahmet Toker’in, annesinin evinde silahla intihar ettiği ifade edildi.

2016 yılı Eylül ayında Şeker Fabrikası’nda işten çıkarılan Ahmet Toker’in daha sonra bu konuda hukuk mücadelesi başlattığı ve yerel mahkemede de davayı kazandığı belirtildi. Ancak Toker’in Düver’de annesinin evinde intihar ettiği öne sürüldü.

Şeker Fabrikası’nda bir dönem özel kalem müdürlüğü yapan Alper Hasta da sosyal medya hesabından olayı doğruladı ve şu ifadeleri yazdı: “Resimde yanımdaki şahıs bugün rahmetli olan Ahmet Toker. Kayseri Şeker Fabrikası’nda güvenlik müdürü idi..İşten attılar Ülkücü olduğu Fetöcülere taviz vermediği için..O da yediremedi intihar etti..Ahmet Toker'in çıkarılması ben oradayken gündeme gelmişti, ama çıkaramadılar...Ülkücü olan ülkücü kimliğinde olan hiç kimseye ilişemediler..”