'Şehitlerimizi anmayan imamın canı cehenneme'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan Diyarbakır'da Cuma hutbesinde şehitler ile ilgili kısmı okumayan imama sert eleştiri! 'Canı cehenneme' Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

'Şehitlerimizi anmayan imamın canı cehenneme'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan Diyarbakır'da Cuma hutbesinde şehitler ile ilgili kısmı okumayan imama sert eleştiri! 'Canı cehenneme'. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Kayseri'de Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Özdağ ziyareti esnasında yaptığı açıklama ile dikkat çekti.

Olay Türk TV canlı yayınında çeşitli açıklamalarda bulunan Özdağ, 19 Ocak Cuma günü Cami imamının, Diyarbakır Kulp Kaymakamı tarafından darp edildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Özdağ, 'hutbede yer almasına rahmet şehitlerimize rahmet okumayan imamın canı cehenneme' dedi. Özdağ Kaymakam ile ilgili olarak da, 'Kaymakam kardeşime kamuoyu önünde teşekkür ediyorum.' dedi.

Özdağ, "Bu devletten maaş alan, bu devletin memuru olan bir imam eğer bu devletin askeri polisi şehit olduğu zaman onun için dua okuyamıyorsa onun ne imamlığı kalır, ne müslümanlığı kalır canı cehenneme. Hangi siyasilerin şimdi bu imam bozuntusunun arkasında olduğunu görüyoruz. Onların Türk askerinin, Türk polisinin, Türk şehidinin yanında olmadığını da görüyoruz. Bu Kaymakam arkadaşa dokundurtmayız. Yapılması gereken bu imamın görevden alınması ve dışarı atılmasıdır. Bu konuda zaaf kabul edilemez. Yarın askerlerimiz terörle mücadele ederken şehit olduklarında kendilerine bir duanın çok görüleceğini bilerek nasıl savaşacaklar? Kaymakam kardeşime bir Türk Kaymakamına yakışır şekilde davrandığı için kamuoyu önünde Zafer Partisi adına teşekkür ediyorum." dedi.

Olay

19 Ocak Cuma günü Diyarbakır ili Kulp ilçesinde Cuma namazında bir Cami imamına yönelik Kulp Kaymakamı, 'hutbede yer almasına rağmen şehitlerimiz için neden rahmet okumadın?' sorusunu yöneltmiş sonrasında ise Cami imamı Kulp Kaymakamındandan beni darp etti iddiasıyla şikayetçi olmuş konu sosyal medyada ülke gündemine oturmuştu.

Konuya ilişkin Kayseri Olay'ın, 'Bir imamın oğlu olarak...' başlıklı haberini okumak için TIKLAYIN