Özhaseki'yi yine ziyaret ettiler! Oda Başkanlarının Ankara ilgisi...

Geçtiğimiz Şubat ayında Özhaseki'yi Ankara'da toplu olarak ziyaret eden Abdulkadir Güneş öncülüğündeki Ziraat Odası Başkanları bir kez daha Özhaseki'yi ziyaret etti. Ziraat Odası Başkanlarının son aylarda yaptıkları Ankara çıkarması dikkat çekiyor. Kulislerde bu yöndeki ziyaretlerin Kayseri Şeker Fabrikası ile ilgisinin olup, olmadığı da merak konusu...

Özhaseki'yi yine ziyaret ettiler! Oda Başkanlarının Ankara ilgisi...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ziraat Odası Başkanları yaklaşık 3 ay sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’yi bir kez daha ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Özhaseki, “Kayseri Ziraat Odası İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdülkadir Güneş ve beraberindeki Akkışla, İncesu, Sarıoğlan, Sarız, Yahyalı, Yeşilhisar Ziraat Oda Başkanları ile bir araya geldik. Kuraklıktan etkilenen çiftçilerimizin durumlarını, sondaj çalışmalarını, tarımsal sulamada kullanılan elektrik sorunlarını ve çiftçilerimizin elinde kalan elmalar ile ilgili taleplerini ve bu talepler doğrultusunda yapabileceklerimizi görüştük.  Ayrıca çiftçimizin elinde kalan patates ve soğanları AK Belediyelerimizin ve akabinde devletimizin alıp vatandaşlara dağıtmasından doğan memnuniyet bizleri mutlu ediyor. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Güneş ve beraberindekiler yaklaşık 3 ay önce de Özhaseki'yi ziyaret etmiş ve sorunları anlatarak, destek istemişti.

Oda Başkanları ayrı düştü!

Haberin ayrıntıları için TIKLAYIN