Oda Başkanları ayrı düştü!

Oda başkanlarının bir hafta arayla Özhaseki'yi ayrı ayrı ziyaret etmeleri, akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Oda Başkanları ayrı düştü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


Kayseri’de faaliyet gösteren Ziraat Odaları Başkanları’nın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi, Ankara’da ayrı ayrı ziyaret etmeleri dikkat çekti. Ortaya çıkan tablo “Başkanlar arasına kara kedi mi girdi?” dedirtti.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi yaklaşık bir hafta önce Melikgazi, Bünyan, Develi, Felahiye ve Tomarza Ziraat Odaları Başkanları ziyaret etti. 

ODA BAŞKANLARINDAN AYRI AYRI ZİYARETLER
Özhaseki, ziyaretle ilgili olarak “Başkanlarımız  ile ilçelerimizdeki tarım faaliyetlerinin değerlendirmesini yaptık. Daima çiftçimizin, üreticilerimizin yanındayız, her türlü zorluğun üstesinden birlikte geleceğiz” açıklaması yaptı. 

BU KEZ DE ONLAR ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI
Bu ziyaretin ardından Özhaseki’yi bu kez de Ankara’da Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ve beraberindeki diğer Ziraat Odası Başkanları ziyaret etti.


Özhaseki, bu ziyaretle ilgili de “Kayseri Kocasinan, Yahyalı, Yeşilhisar ve Sarıoğlan Ziraat Odaları Başkanlarımız ile ilçelerimizdeki tarım faaliyetlerinin değerlendirmesini yaptık. Çiftçimize, üreticimize kapımız daima açık. Onlar için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
BAŞKANLARIN ARASI AÇIK MI?
Ancak kentte faaliyet gösteren Ziraat Odası başkanlarının Özhaseki’yi ayrı ayrı ziyaret etmeleri akıllarda soru işaretleri bıraktı. Ortaya çıkan bu tablo, “Başkanların arası açık mı? Bu ayrı ziyaretlerin perde arkasında ne var? Başkanların arasına neden kara kedi girdi?” sorularını getirdi. Hal göyle olunca bu yöndeki soruların cevapları da merak konusu oldu.