Özhaseki'den TOGG pozu: Tekerine taş değdirmesin!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, beraberindeki Milletvekili adayı Mahmut Gürcan ve partililerle birlikte Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Özhaseki, ziyareti sırasında oda hizmet binası önünde dergilenen TOGG'a da binip, poz verdi.

Özhaseki'den TOGG pozu: Tekerine taş değdirmesin!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, TOGG'u inceledi.
Özhaseki'den TOGG pozu: Tekerine taş değdirmesin!Özhaseki, "AK Parti Kayseri Milletvekili Adayımız Mahmut Gürcan, İl Başkanımız Fatih Üzüm ve Teşkilatımız ile birlikte Kayseri Ticaret Odası Başkanımız Ömer Gülsoy ve yönetimini ziyaret ettik. Ahilik kültürüyle bezenmiş ticaret erbaplarımızın her sorununda yanlarında olduk, çözümler ürettik. Bu anlayışla yeni dönemde de milletvekillerimizle birlikte bu anlayışla çalışacağız. Bu vesileyle Kayseri Ticaret Odası’nın bahçesinde milletimizin beğenisine sunulan yerli ve milli otomobilimiz TOGG’u inceledik" ifadelerini kullandı.
Özhaseki'den TOGG pozu: Tekerine taş değdirmesin!AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, ayrıca "Türkiye Yüzyılı TOGG ile başka güzel. Yolun da bahtın da açık olsun, tekerine taş değmesin" mesajı da paylaştı.
Özhaseki'den TOGG pozu: Tekerine taş değdirmesin!