Kenanoğlu'ndan kafe ve restoranlara fiyat çağrısı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi önceki dönem Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, Kayseri'deki kafe ve restoranlara fiyatlarını aşağa çekme tavsiyesinde bulundu... Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kenanoğlu'ndan kafe ve restoranlara fiyat çağrısı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi önceki dönem Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, Kayseri'de faaliyet gösteren kafe ve restorantlara fiyat çağrısında bulundu. 

İstanbul'daki kafe ve restorantların Kayseri'deki kafe ve restorantlara göre iki katı kadar ürün koyduğunu belirten Kenanoğlu, "Fiyatlarına bir gelin bakın isterseniz." diyerek Kayseri'de faaliyet gösteren kafe ve restorantlara fiyatlarını aşağa çekme tavsiyesinde bulundu.

"İstanbul'da Kayseri'nin porsiyonların iki katı kadar fazla ızgara balık köfte fiyatlarına bir gelin bakın isterseniz" diyen Kenanoğlu, "Kayseri en pahalı şehir denildiğindede kızıyor maliyetlerin pahalı olduğunu söylüyorsunuz. İstanbul Akdeniz ve Doğu şehirlerinde maliyetler ucuz mu?" diye sordu.

Kenanoğlu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, "Kayseri'deki kafe ve restorantların bilgisine... İstanbul'da Kayseri'nin porsiyonların iki katı kadar fazla ızgara, balık, köfte fiyatlarına bir gelin bakın isterseniz. İstanbul Dolmabahçe deniz kenarında lüks cafe pastahane 2 adet Türk Kahvesi, 2 adet çay 230 TL. Fiyatlarınız lütfen aşağı çekin 130/200 bandında kahve 45/60 bandında çay içiriyorsunuz. Nargile mi 1000 liraya kadar var. Yapmayın.... Kayseri en pahalı şehir denildiğinde de kızıyor maliyetlerin pahalı olduğunu söylüyorsunuz. İstanbul, Akdeniz ve Doğu şehirlerinde maliyetler ucuz mu?"