'Öz kardeşten öte bir hukukumuz oldu'

AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Ülke, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'na cevap verdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

'Öz kardeşten öte bir hukukumuz oldu'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz gün Melikgazi Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıklayan AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Avukat Gökhan Ülke, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaret sonrası Başkan Palancıoğlu sosyal medya hesabından, Melikgazi Belediye Başkan Aday Adayı Ülke'nin adaylığı için açıklamada bulunmuştu. Ülke de Başkan Palancıoğlu'na sosyal medyadan cevap verdi.

Başkan Palancıoğlu, Ülke'nin aday adaylığı için ne dedi!

"Gökhan kardeşimi nice güzel görevlerde görmek isterim. Allah yolunu açık eylesin." diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu, "Yaklaşık 5 yıldır AK Parti Melikgazi İlçe Başkanımız Sayın Avukat Gökhan Ülke ve teşkilat üyeleri ile uyum içerisinde Melikgazi'mize hizmet ettik. Göreve geldiğimiz günden beri bizim hedefimiz ilçemize, ilimize ve ülkemize birlik içinde hizmet etmek oldu ve her daim de böyle olacak. Gökhan kardeşimi nice güzel görevlerde görmek isterim. Allah yolunu açık eylesin. Kendisine başarılar dilerim. Gökhan Başkanımızın Belediye Başkan Aday Adaylığı hayırlı olsun." demişti.

'Öz kardeşten öte bir hukukumuz oldu iyi ki varsınız'

Melikgazi Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Ülke'de Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya cevap verdi.

Melikgazi Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Ülke; "Kıymetli başkanım siz şehrimiz için Melikgazimiz çok kıymetli bir değersiniz 5 yıl boyunca öz kardeşten öte bir hukukumuz oldu iyi ki varsınız. Rabbim hizmet ömrünüzü artırsın inşallah..." dedi.