Mevcut Başkanlar yeniden aday olacaklar mı? Belediyede dikkat çeken buluşma...

AK Parti'de yerel seçimlerde yeniden aday olup olmayacakları ya da aday gösterilip gösterilmeyecekleri merak konusu olan belediye başkanları bir araya geldi. Dikkat çeken buluşma. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Mevcut Başkanlar yeniden aday olacaklar mı? Belediyede dikkat çeken buluşma...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de yerel seçimlere yönelik hazırlıklar sürüyor. Pazar günü Kayseri'de belediye başkan adayları görücüye çıkacak ve mevcutlar da dahil başvurular masaya yatırılacak. Partililer, kimi belediye başkanı görmek istediklerini temayül yoklamasında oylayacak.

Yeniden aynı yerlere aday mı olacaklar? Yoksa...

Diğer yandan bugün Büyükşehir Belediyesi'nde dikkat çeken bir buluşma gerçekleşti. Yeniden aday olup olmayacakları, aynı belediyede aday gösterilip gösteirlmeyecekler ve  bunun yanında yeniden aday olarak açıklanıp açıklanmayacakları merak konusu olan isimler bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'în ev sahipliğini yaptığı toplantıda nelerin konuşulduğu merak konusu oldu.

Büyükkılıç: Değerlendirme yaptık

Büyükkılıç, başkanların buluşmasına yönelik olarak "Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde güzel şehrimiz Kayseri’yi daha ileriye taşımak için birlikte çalıştığımız merkez ilçelerimizden Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın ve Hacılar Belediye Başkanımız Bilal Özdoğan ile Büyükşehir Belediyemizde bir araya gelerek, değerlendirmelerde bulunduk" açıklaması yaptı.

Mevcut Başkanlar yeniden aday olacaklar mı? Belediyede dikkat çeken buluşma...

Palancıoğlu: Dayanışma içindeyiz

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da dikkat çeken buluşmayla ilgili olarak, şu ifadeleri kullandı: Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Yalçın ve Hacılar Belediye Başkanımız Sayın Bilal Özdoğan ile Büyükşehir Belediyemizde bir araya gelerek, değerlendirmelerde bulunduk. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde güzel şehrimiz Kayseri’yi için çalışıyoruz. 

Çolakbayrakdar: Daima birlik içinde

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbaryakdar da Büyükşehir'deki buluşmayla ilgiliolarak, "Kayseri için, Kayseri’de yaşayan herkes için el ele, gönül gönüle, Daima birlik içerisinde" paylaşımı yaptı. 

Özdoğan: Çalışmalara devam edeceğiz

Her şey Kayseri için mesajı veren Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan da birlik vurgusu yaptığı buluşmaya yönelik, "En büyük gücümüz Birlik ve Beraberliğimiz. Başkanlarımızla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduk. Her zaman olduğu gibi şehrimize en iyi hizmetleri kazandırmak için gayretle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.