O Mahalle Muhtarı isyan etti: İki günde 29 ev karantinaya alındı!

O Mahalle Muhtarı isyan etti: İki günde 29 ev karantinaya alındı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sahabiye Mahalle Muhtarı Alim Gerçel, mahalledeki Koronavirüs tablosunu bir kez daha gözler önüne serdi. Kurallara uyulmamasına isyan eden Gerçel, kul hakkı hatırlatması yaptı. Gerçel, ayrıca daha önce 199 evin karantinada olduğunu, ancak iki günde sayının 29'luk artışla 228'e çıktığını duyurdu. 
'SAYGISIZLIK YAPANLARDA HAKKIMIZ KALSIN'
İşte Muhtar Gerçel'in o paylaşımı:
Sahabiye Mahallesinde 228. ev karantinaya alındı. 29.08.2020 cumartesi günü itibariyle Muhtarlığını yaptığım ; Kayseri İli Kocasinan İlçesinin en merkezi Sahabiye  Mahallesinde bugüne kadar 199. ev karantinaya alınmış iken iki günde satı 228 haneye çıkmıştır. Devletimizin ilgili bütün birimlerinin defalarca uyarılarına rağmen halen işin ciddiyetini anlamayanlar var. Son günlerde birçok  sevdiğimiz gönül dostlarımız, insanımız  Koronavirüs neticesinde  vefat etmiştir. Çok sayıda insanımızın da hastanelerde tedavi gördüklerini duyuyoruz. 14 günlük uzun Karantina döneminin zorluğunu takdir edersiniz. Hiç kimseye kıyamayız. Allah Milletimizin yardımcısı olsun. Bütün uyarılara rağmen kurallara Uymayanlar da çevresine ve topluma karşı saygısızlık yapanlar da hakkımız kalsın. Allah feraset versin. Sağlık Bakanlığının belirlediği 
-  "Maske- Mesafe- temizlik kurallarına uyalım. Uymayanları usulünce uyaralım. 
-  Çocuklarımızı Pandemi döneminde yeterince dezenfekte edilemeyen çocuk parklarından uzakta tutalım . Bilim adamlarımız çocukların taşıyıcı oldukları konusunda hem fikirler. 
- Mümkün olduğu kadar evimiz dışında çay, kahve  v. s. ikramlarını  geri çevirelim. 
- Mecbur kalmadıkça toplu taşıma için araçlara  binmeyelim. Kurallara uyanlara teşekkür ederim. Saygılarımla...