Talas`ta bayrak tepkisi: 2 aydır el atılmadı!

Talas`ta bayrak tepkisi: 2 aydır el atılmadı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Alparslan Türkeş Parkı'nda bulunan Türk bayrağının kırılması ve bunun yanı sıra diğer bayrakların da sarmaşıklar altında kalması tepkileri beraberinde getirdi. 
 
Talas Belediyesinin eski Meclis Üyesi Abdullah Çelebi, iki aydır konuyu hem Başkan Mustafa Yalçın'a hem de belediyenin diğer birimlerine iletmelerine rağmen duruma el atılmadığını söyledi.
"BU İŞİN BİR AÇIKLAMASI OLMALI"
 Çelebi, gündeme getirdiği tepkisin de şu ifadeleri kullandı: Talas Alparslan Türkeş Parkı'nda bulunan Türk Devletlerine ait ışıklı bayraklar ve bir şekilde kırılan Türk Bayrağı... İki aydır iki kez belediyemize telefonla ulaştık, bir ayı aşkın süre önce Belediye Başkanı Mustafa Yalçın Beyin Instagram'da ki programında dile getirdik ve' hemen ilgilenilsin' talimatı verdi. Bir kez de belediyede görevli arkadaşımızdan rica ettik. Sempati kanalından çözülsün diye, Sonuç? İki ayın sonunda geldiğimiz noktayı fotoğraflarda görüyorsunuz. İşin ilginci 16 bayrak arasında bulunan 2 ay-yıldızlı bayraktan bitiş kırılmış, digerini de sarmaşıklar kapatmış. Mustafa Başkanın samimiyetinden zerre şüphem yok, ama bu işin bir açıklaması da olmalı diye düşünüyorum."