Milyonluk destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, amatör spor kulüplerine yaklaşık 1,5 milyon TL tutarında malzeme desteğinde bulunacak. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

Milyonluk destek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sporu ve sporcuyu desteklemeye devam ediyor. nBu çerçevede Büyükşehir Belediyesi geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiği Amatör Spor Kulüpleri Spor Malzemesi Dağıtım Töreni’ni bu yıl da düzenleyecek. Törende yaklaşık 1,5 milyon TL’lik spor malzemesi sporculara dağıtılacak.

Amatör spor kulüplerinin önemli merkezi olan Sümer Spor Tesisleri’nde 21 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek olan törende, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 1,5 milyon TL maliyeti olan spor malzemesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın katılımlarıyla sporculara dağıtılacak.

Dağıtılacak olan spor malzemeleri içerisinde 2 bin 100 adet eşofman takımı, 2 bin 50 adet yağmurluk, 500 adet dijital antrenör üstü, 50 adet boks eldiveni, 50 adet boks forma şort, 50 adet ise boks antrenman ayakkabısı olacak.

Milyonluk destek!
Milyonluk destek!