Milletvekilleri ve başkanları buluşturan düğün!

Müge Çarşıbaşı ile Mustafa Fişekçioğlu'nun nikâhını Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıydı... Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Milletvekilleri ve başkanları buluşturan düğün!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin tanınan ailelerinden Çarşıbaşı ve Fişekçioğlu aileleri, sevdikleri ve davetlilerin katılımıyla düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle bir araya geldi. Müge Çarşıbaşı ile Mustafa Fişekçioğlu'nun hayatlarını birleştirdiği mutlu gün, AK Parti Milletvekillerini ve Belediye Başkanlarını bir araya getirdi.

Milletvekilleri ve başkanları buluşturan düğün!

Genç çiftin düğün törenine AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve Murat Cahid Cıngı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu katıldı.

Düğün töreninde genç çiftin nikahını kıyan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mutluluklarına ortak olarak şunları dile getirdi: “Genç çiftimiz Müge ve Mustafa'nın nikah akidlerini gerçekleştirdik. Rabbim bu güzel gençlerimizin kurdukları aileleri huzurlu ve mutlu eylesin. Çarşıbaşı ve Fişekçioğlu ailelerini de tebrik eder, herkese mutluluklar dilerim” dedi.

Çarşıbaşı ve Fişekçioğlu ailelerinin eş dost ve sevenlerinin katıldığı düğünde genç çift, unutulmaz bir başlangıca "evet" dedi.

Milletvekilleri ve başkanları buluşturan düğün!