MHP'li Ersoy'dan Sarıoğlan'a müjde

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Sarıoğlan'da çiftçiler ile iftarda bir araya geldi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

MHP'li Ersoy'dan Sarıoğlan'a müjde

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Sarıoğlan’da çiftçiler ile iftarda bir araya geldi. İftar programına Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım ve çiftçiler katıldı.

MHP'li Ersoy'dan Sarıoğlan'a müjde

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy iftar porgramında Sarıoğlan çiftçileri için bir müjde paylaşarak, "Sarıoğlanımız için yem fabrikasının sözünü aldık" dedi.

Konuyla ilgili MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy şu açıklamada bulundu; "Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ın Sarıoğlan’da düzenlemiş olduğu çiftçiler buluşması iftar programına katılım sağladık. Sarıoğlanımız için yem fabrikasının sözünü aldık. Sayın Başkanımız Hüseyin Akay beyefendiye desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Sarıoğlanlı çiftçilerimize hayırlı olsun" dedi.

MHP'li Ersoy'dan Sarıoğlan'a müjde