'Hesabını vereceksin, FETÖ'nün uşakları da nasiplerini alacak'

'Hesabını vereceksin, FETÖ'nün uşakları da nasiplerini alacak'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in, katıldığı bir televizyon programında CHP’ye yönelik açıklamalarından dolayı sert tepki gösterdi. Tamer’e seslenerek, “Utanmadan CHP’ye iftira atıyorsun” diyen Keskin, “Kendisi, FETÖ belasının lideri ile ortaya çıkan ve yanında el pençe duran fotoğrafından sonra ne yapacağını şaşırmış ve partimize ve yöneticilerimize iftira atarak kendisini aklamaya çalışmaktadır.” dedi.

 

“AKP Milletvekili İsmail Tamer, katıldığı televizyon programında partimize ve MYK üyelerimize yönelik yakışıksız ve iftira dolu söylemlerde bulunmuştur.” diyen CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, “ Bu şahıs ne dediğini bilmez bir tavır içinde. Milletvekili olma ağırlığını anlaşılan kavrayamamış. Utanmadan bir partinin MYK üyelerine iftira atacak kadar ileri gitmiştir. Kendisi, FETÖ belasının lideri ile basında çıkan fotoğraflarından sonra ne yapacağını şaşırmış ve partimize ve yöneticilerimize iftira atarak kendisini aklamaya çalışmaktadır.  Hiç boşuna uğraşma, FETÖ liderinin yanında el pençe duran, neredeyse takkesini giyip önünde secde etmeye kadar ileri gidip övgüler yağdırdığın terörist başı FETÖ lideri kankan ülkeye yaptıklarının hesabını verecek. Ve FETÖ’nün uşakları da bu cezadan nasiplerini alacaklar.”dedi.

AKP MİLLETVEKİLİ İSMAİL TAMER İLE ŞU AN FİRARDA OLAN AKP KAYSERİ ESKİ MİLLETVEKİLİ AHMET ÖKSÜZKAYA'NIN, PENSİLVANYA DA FETÖ LİDERİ İLE POZ VERDİKLERİ ORTAYA ÇIKMIŞ VE FOTOĞRAF SİYASİ GÜNDEME DAMGASINI VURMUŞTU. CHP İL BAŞKANI KESKİN DE, TAMER'E BU FOTOĞRAFI İŞARET EDEREK TEPKİ GÖSTERDİ.

 

 

 “MERAK ETME SIRA SANADA GELECEK”

 CHP İl Başkanı Keskin, açıklamasında şu ifadeleri de kullandı:  “Israrla FETÖ’nün siyasi kanadına dokunulmadığı için şimdilik rahatsın, ama bu süreç başladığında ne yapacaksın. Cumhuriyet Halk Partisi’ne attığın iftiralar seni kurtarmaya yetmeyecek. Çok gördük Demokrasi Nöbetleri tutup da bugün FETÖ’den yatanları. O yüzden merak etme sende o fotoğraflarda yer almanın hesabını vereceksin. Öyle önceki fotoğraflardı diyerek için içinden sıyrılamazsın. O yüzden Cumhuriyet Halk Partisine attığın bu iftiranın altında ezileceksin. Bir an önce attığın bu iftiralar için tüm Cumhuriyet Halk Partisi camiasında özür dilemelisin. “