KİGDER'den Atatürk semineri!

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) Atatürk ve Milli Mücadele semineri düzenleyecek. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

KİGDER'den Atatürk semineri!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kısa adı KİGDER olan Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği Başkanı Dr Sema Karaoğlu, Atatürk ve Milli Mücadele konulu seminer düzenleyeceklerini duyurdu. Karaoğlu, bu konuda seminere davet çağrısı yaptı. 
KİGDER üyelerine yönelik de çağrı yapan Karaoğlu, “Seminerimizin konusu, Atatürk'ün hayatını merkeze alarak Milli Mücadele Dönemi ve Cumhuriyetimizin kuruluşu, Atatürk İlke ve İnkılaplarıdır. Bu konuda konuğumuz, değerli hocamız Burcu Avcı olacak” dedi.
Diğer yandan seminer 8-15 ve 22 Temmuz tarihleri arasında  saat 14:00-15:00 saatleri arasında  Cumhuriyet Mahallesi, Sultanhamam Caddesi, Turan Apartmanı, Kat 5’te yapılacak. 
KİGDER'den Atatürk semineri!
KİGDER Başkanı Dr Sema Karaoğlu, seminerin içeriği hakkında da şu açıklamayı yaptı: Bu seminerde hocamız Burcu Avcı, Atatürk'ün doğumundan Milli Mücadele dönemine kadar olan hayatını, öğrencilik yıllarını, tarih sahnesine çıkışını ve özel hayatını ayrıca, Cumhuriyetimizin kuruluş sürecinde gerçekleşen İlke ve İnkılapları da anlatacak.