Kayseri'nin 5 günlük hava raporu açıklandı!

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Kayseri ile ilgili hava tahmin raporunu açıkladı. İşte önümüzdeki 5 gün için Kayseri'nin havası. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haber bülteninde.

Kayseri'nin 5 günlük hava raporu açıklandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haziran ayı gelmiş fakat sıcak havalar Kayseri’ye bir türlü gelmemişti. Haziran ayı süresince Kayseri’ye neredeyse her gün yağmur yağmıştı. Vatandaşları, ‘Yaz gelmeyecek’ telaşı sararken yağışlar yerini temmuz ayı itibari ile güneşe bırakıyor. 

Bu kapsamda Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Kayseri ile ilgili haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. Önümüzdeki 5 gün Kayseri’nin havası nasıl olacak? Meteoroloji 7’nci Bölge Müdürlüğü Kayseri ve çevresi için hava tahmin raporunu açıkladı. 

Kayseri’nin merkez ilçelerinde salı günü yer yer sağanak yağış bekleniyor. Salı günü akşam saatlerinden itibaren ise yağış cumartesi gününe kadar Kayseri’yi terk edecek. Çarşamba gününden itibaren termometrelerin 35 dereceyi göstermesi beklenirken cumartesi günü ise sıcaklıklar yerini yeniden gök gürültülü sağanak yağışa bırakacak. 

İŞTE KAYSERİ'NİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU

Kayseri'nin 5 günlük hava raporu açıklandı!Kayseri'nin 5 günlük hava raporu açıklandı!Kayseri'nin 5 günlük hava raporu açıklandı!