Kayserispor'da Ankaragücü maçı öncesi şok sakatlıklar! Sezonu kapattılar mı?

Yukatel Kayserispor Kulübü, bugün oynanacak MKE Ankaragücü müsabakasında bazı önemli oyuncuların sakatlık nedeniyle görev alamayacağını duyurdu. Lionel Carole, Emrah Başsan, Bernard Mensah ve Ali Karimi'nin yaşadığı sakatlıklar ve tedavi operasyonları hakkında bilgi verildi. Peki bu futbolcular sezonu kapattı mı?

Kayserispor'da Ankaragücü maçı öncesi şok sakatlıklar! Sezonu kapattılar mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yukatel Kayserispor Kulübü, bugün oynanacak MKE Ankaragücü müsabakasında bazı önemli oyuncuların sakatlık nedeniyle görev alamayacağını duyurdu.

Profesyonel oyunculardan Lionel Carole, sağ bacak kas birimleri (Sağ gastrokinemus - soleus kas - tendon kompleksi) yaşadıkları yaralanmalar, Emrah Başsan, sol ayak arka kas nesneleri (Medial Gastrokinemus) evren 2 kas yaralanması nedeniyle, Bernard Mensah, sol ayak mahalli travma sonrası ödem ve ağrı (tenosinovit ve plantar faciit), Ali Karimi ise sağ altta arka kaslar (M. Semitendinosus) Evre 1 zorlanma yaşadığı için sahada yer alamayacak.

Kayserispor'da Ankaragücü maçı öncesi şok sakatlıklar! Sezonu kapattılar mı?Bu futbolculardan Emrah Başsan ve Lionel Carole sezonu kapattı. Mensah'ın ise durumu netlik kazanmadı. Kayserispor'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel oyuncularımızdan; Lionel Carole sağ bacak kas grubunda (Sağ gastrokinemus - soleus kas - tendon kompleksi) yaralanması nedeniyle, Emrah Başsan, sol bacak arka kas grubunda (Medial Gastrokinemus) evre 2 kas yaralanması nedeniyle, Bernard Mensah, sol ayak tabanında travma sonrası ödem ve ağrı (tenosinovit ve plantar faciit), Ali Karimi, sağ uyluk arka kas grubunda (M. Semitendinosus) Evre 1 zorlanma nedeniyle bu gün oynanacak MKE Ankaragücü müsabakasında görev alamayacaklardır." bilgisi verildi.

Kayserispor'da Ankaragücü maçı öncesi şok sakatlıklar! Sezonu kapattılar mı?