Kayserispor aradığı teknik direktörü buldu

Çağdaş Atan'ın istifasının ardından Kayserispor, teknik direktör arayışlarına hız verdi. Başkan Ali Çamlı, bir çok isim ile görüşürken, Recep Uçar ismi ağırlık kazandı. Uçar'ın bugün Kayseri'ye gelmesi ve Başkan Ali Çamlı ile görüşme yapıp, ardından da imza atması bekleniyor.

Kayserispor aradığı teknik direktörü buldu

Kayserispor'da sıcak saatler yaşanıyor. Teknik direktör Çağdaş Atan'ın istifasının ardından yönetim çalışmalarına hız verdi. Yeni bir teknik direktör arayışına giren Kayserispor, sonuca vardı. Sarı-Kırmızılı kulübün Recep Uçar ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Uçar'ın, bugün Kayseri'ye gelmesi ve Kulüp Başkanı Ali Çamlı ile bir görüşme yapması bekleniyor.

Recep Uçar'ın adı, Çağdaş Atan'ın ayrılmasının ardından Kayserispor'un teknik direktörü olarak öne çıkmıştı. Ümraniyespor'da geçen sezon teknik direktörlük yapmış olan Uçar, uzun yıllar Abdullah Avcı'nın ekibinde bulunuyordu. 

Diğer adaylar arasında Hikmet Karaman, Rıza Çalımbay ve Levent Şahin gibi ünlü teknik direktörlerin isimleri de geçiyordu. Ancak sonunda Recep Uçar ile prensipte uygulamaya varılması, Kayserispor taraftarları ve yönetimi arasında merakla beklenen bir gelişme oldu.

Kayserispor aradığı teknik direktörü buldu

Kayserispor'un teknik direktörlük konusunda resmi açıklama yapması bekleniyor. Başkan Ali Çamlı, Kayserispor bünyesine yakışan bir teknik direktör ile anlaşma sağlayacaklarını kaydetti. Çamlı, Atan'ın Başakşehir FK'ya gideceğinden haberinin olmadığını belirterek, "Biz Çağdaş hocayla 3 yıllık bir sözleşme yaptık.,Anlaşmayı hem kulübü, hem de hocayı riske etmeyecek şekilde yaptık. Hoca giderse cezai şart koymadık, biz gönderirsek de cezai şart koymadık. İki taraf da sıkıntı yaşamaması için cezai şart yok. Bu yüzden hoca bizimle bir sıkıntısı olmadan gidebilir" ifadelerini kullandı.