Kayserili şirket, 5 günde bakın ne kadar kazanç sağladı

Kayserili şirketlerin haftalık performanslar incelendiğinde, XSKAY endeksinde yer alan Kayserili şirketlerden sadece iki şirket pozitif getiri sağladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili şirket, 5 günde bakın ne kadar kazanç sağladı

Kayseri Şehir Endeksi (XSKAY) 37.542 puan ile başladığı haftayı 36.415 puan ile kapattı. Kayseri Şehir Endeks yer alan Kayserili şirketler arasında haftalık en yüksek kazanç sağlayan şirket belli oldu. Kayseri Şehir Endeksi'nde yer alan Kayseri şirketlerinden haftalık en yüksek getiriyi sağlayan Mega Metal oldu.

XSKAY endeksi, haftaya 18 Mart Pazartesi günü 37.542 puanla başladı ve haftayı 22 Mart Cuma günü 36.415 puanla tamamladı. Kayseri Şehir Endeksi, haftanın en yüksek değerini 21 Mart Perşembe günü 37.734 puanla elde ederken, en düşük değeri ise 19 Mart Salı günü 35.326 puanla yaşandı. 

Kayserili şirket, 5 günde bakın ne kadar kazanç sağladı

Haftalık şirket performansları

Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem gören 'Bakır Kralı' olarak bilinen Cüneyt Ali Turgut’un Kayseri OSB'de faaliyetini sürdüren şirketi Mega Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. XSKAY endeksinde diğer şirketler arasında haftalık en yüksek getiriyi sağlayan şirket oldu.

XSKAY endeksinde yer alan 11 Kayserili şirketletten sadece iki şirket Mega Metal ve Ayen Enerji haftalık pozitif getiri sağlarken diğer 9 şirket ise negatif bir hafta geçirdi. Mega Metal haftalık yüzde 6.66'lık artışıyla en yüksek getiriyi sağlarken Ayen ise haftalık yüzde 0.23 artışla pozitifliğini korudu.

En düşük performansı ise Formet yüzde - 7.88,  Erbosan yüzde - 6.47 ve Karsu yüzde - 5.76 ile sergiledi.

18 - 22 Mart 2024 haftası Kayserili şirketlerin Borsa performansları

Kayserili şirket, 5 günde bakın ne kadar kazanç sağladı