Kayserili Başkanın 'Erzurum Mantısı' ile sınavı

Kayserili TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Antalya'da 'Erzurum Mantısı' yedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Kayserili Başkanın 'Erzurum Mantısı' ile sınavı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Antalya'da 'Erzurum Mantısı' yedi. Başkan Hisarcıklıoğlu Antalya’da düzenlenen 'YOREX' Yöresel Ürünler Fuarı’nın açılışına katıldı. Başkan Hisarcıklıoğlu katıldığı fuarda Erzurum standını ziyaret etti ve 'Erzurum Mantısı' yedi.

Kayseri yöresine özgü lezzetler arasında olan ve Türkiye'de mantı denildiğinde akla ilk gelen şehirler arasında olan Kayseri enfes Kayseri Mantısı ile Türkiye'nin dört bir yanında damaklarda eşsiz bir lezzet şöleni sunuyor.

Kayserili başkanın 'Erzurum Mantısı' ile sınavı

İHA'nın haberine göre, Antalya’da düzenlenen 'YOREX' Yöresel Ürünler Fuar alanında, Ticaret Borsası (ETB), Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ( ETSO), Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Erzurum standını ziyaret eden, ve Kayserili olan,Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve diğer protokol üyelerine; Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Genel İdare Kurulu Üyesi Hakan Oral, Meclis Başkanı Yavuz Güney,Yönetim Kurulu Başkan Vekili Eletdin Ürüşan, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın ile Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Oktay Güven tarafından Coğrafi İşaret belgeli Erzurum Mantısı, Erzurum Su Böreği ve yöresel ürünler, İspir Kuru Fasulyesi, Kadayıf Dolması, Civil peynir ile Göğermiş Peynir ve Peynir Helvası ikram edildi.

Kayserili başkanın 'Erzurum Mantısı' ile sınavı