Kayseri'li vatandaş böyle isyan etti!

İsrail'in Gazze'ye olan saldırılarını protesto etmek amacıyla toplanan kalabalığın arasına karışıp asıl protestoyu hükümet yapmalı diyen vatandaş dikkatleri üzerine çekti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'li vatandaş böyle isyan etti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İsrail'in Gazze'ye olan saldırılarını protesto etmek amacıyla toplanan kalabalığın arasına karışıp asıl protestoyu hükümet yapmalı diyen vatandaş dikkatleri üzerine çekti. Dün Kayseri’de de Filistin’e Destek Platformu tarafından gerçekleştirilen ve onbinlerin katıldığı 'Filistin’e Özgürlük İçin Yürüyoruz’ sloganı ile düzenlenen yürüyüşte kalabalığın arasında 'Asıl protestoyu; hükümet yapacak, Cumhurbaşkanı yapacak, iktidar partileri yapacak.' diye konuşan bir vatandaş dikkat topladı.

Vatandaş, "Asıl protestoyu; hükümet yapacak, Cumhurbaşkanı yapacak, iktidar partileri yapacak. Ne yapıyor? Ne zaman İncirlik kapatıldı? Olması gerekenleri söylüyoruz. İnsanlar ölüyor. 12 tane Askerimiz Şehit oldu. Birliği bozmayla ne alakası var kardeşim." dedi.

Görüntüler Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından paylaşıldı. Parti resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Uyanık bir asker, uyuyan bir orduya bedeldir. Dünkü Kayseri'de yapılan Filistin yürüyüşünde bir vatandaş, orada bulunanların yüzüne gerçekleri haykırdı."

Diğer yandan dün İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ederken Filistin’e Destek Platformu “Filistin’e Özgürlük İçin Yürüyoruz’ adı altında yürüyüş düzenlemiş yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda hazırlanan platformdan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç vatandaşlara hitaben bir konuşma yaparken Büyükkılıç’ın konuşma yaptığı esnada, isminin Kevser Vural Kınacı olduğu öğrenilen bir kadın kalabalığın içinden iktidarın İsrail’e ticareti sürdürdüğünü belirterek, tepki göstermişti.

Kayseri Olay'ın "Filistin yürüyüşünde iktidara 'ticaret' tepkisi: Samimiyetinize inanmıyorum" başlıklı haberini okumak için TIKLAYIN