İşte Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri'de hafta içi havanın nasıl olacağına ilişkin tahmin raporunu yayımladı. Peki bu hafta Kayseri'yi nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İşte Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Soğuk havaların etkili olduğu şu günlerde Kayseri’yi hafta içi nasıl bir hava bekliyor? Heyecanla beklenen kar yağışı bu hafta içerisinde etkili olacak mı? Bu hafta Kayseri genelinde hava nasıl olacak? Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Kayseri’de sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.  En yüksek sıcaklığın 10, en düşük sıcaklığın ise 6 derece olması bekleniyor. 

Kayseri’de hava hafta içi az bulutlu, sabah ve akşam saatlerinde puslu ve yer yer sisli olacak. Konuya ilişkin Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nden bir de uyarı geldi. Uyarıda, “İlimizin doğu ve kuzey ilçeleri ile yüksek kesimlerinde gerçekleşen kar yağışları sonrası buzlanma ve don olayı görülebileceğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” denildi. 

İşte Kayseri’nin 5 günlük hava tahmin raporu:


İşte Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu