Kayseri Emniyeti bunu yapanları affetmiyor

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sabah saatlerinde yapılan 'gereği yapıldı' paylaşımı dikkatleri üzerine çekerken bir 'gereği yapıldı' paylaşımı daha geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Emniyeti bunu yapanları affetmiyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kentin huzur ve güvenliği için çalışmalarını sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Emniyet Müdürlüğünün sabah saatlerinde yaptığı ‘Gereği yapıldı’ paylaşımının yankıları sürerken bir ‘Gereği yapıldı’ paylaşımı daha geldi. 

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde gece geç saatlerde, aracıyla gezerek yüksek sesle müzik dinleyen bir sürücü vatandaşları rahatsız etmiş durum polis ekiplerine bildirilmişti. Polis ekipleri kısa sürede olaya müdahale ederek sürücüyü yakalamış ve cezai işlem uygulamıştı. O anlar Emniyet Müdürlüğü tarafından yayınlanmıştı.

Kayseri Emniyetinden bir 'Gereği yapıldı' paylaşımı daha

Emniyet Müdürlüğünden bir paylaşım daha geldi. Bu kez Yeni Sanayi içerisinde drift atan 2 araç için harekete geçti. Yeni Sanayi içerisinde drift atan araçlar tehlikeli hareketler sergilerken durum polis ekiplerine bildirildi. Harekete geçen ekipler olay yerinden araçları çekici ile kaldırırken sürücülere ise cezai işlem uygulandı. Emniyet Müdürlüğü o anları ‘Gereği yapıldı’ notuyla paylaştı.

Kayseri Emniyetinden bir 'Gereği yapıldı' paylaşımı daha