İşte Kayserispor'un Trabzonspor maç kadrosu

Kayserispor'da, teknik direktör Burak Yılmaz, Trabzonspor maçının ilk 11'ini belirledi. Sarı-kırmızılı takım, bugün saat 19:00'da güçlü rakibi Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak. Detaylar Kayseri Haberimizde...

İşte Kayserispor'un Trabzonspor maç kadrosu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'da, Trabzonspor maçının ilk 11'i belli oldu. Teknik direktör Burak Yılmaz, Trabzonspor maçının ilk 11'ini belirledi.

Genç çalıştırıcı, Bilal Bayazit, Dimitrios Kolovetsios, Gökhan Sazdağı, Arif Kocaman, Mehdi Bourabia,Otabek Shukurov Kartal Kayra Yılmaz, Miguel Cardoso, Boa Morte ve Stephane Bahoken 117ini sahaya sürüyor. Duckens Nazon, yine yedeklerde yer aldı. Diğer yandan Majid Hosseini, Julian Jeanvier, lionel Carole ve Ali Karimi de Trabzonspor maçında sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.  Sarı-kırmızılı takım, bugün saat 19:0'da güçlü rakibi Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak.

İşte Kayserispor'un Trabzonspor maç kadrosu

Stephane Bahoken, Trabzon'da oynanan ve Kayserispor'un Trabzonspor'u 1-0 mağlup ettiği maçta gol atarak takımına 3 puan kazandırmıştı. Kamerunlu futbolcu, Trabzonspor, Pendikspor ve Sivasspor olmak üzere şu ana kadar 3 gol atabildi.