Kayseri'de bir ilk gerçekleşecek- Heyecan dorukta!

Kayserispor- Trabzonspor maçında bir ilk gerçekleşecek. VAR'a yabancı bir hakem atandı. Bugün saat 19:00'da RHG Enertürk Enerji Stadyumunda oynanacak olan maçta Pablo Gonzalez Fuertes görev yapacak. İspanyol hakemin yardımcılıklarını Ömer Faruk Turtay (Avar), Murat Tuğberk Curbay (Avar) ve Mustafa İlker Coşkun(Avar) yapacak.

Kayseri'de bir ilk gerçekleşecek- Heyecan dorukta!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, bugün kümede kalma yolunda Süper Lig'in güçlü takımlarından Trabzonspor ile kıran kırana bir maçta kozlarını paylaşacak.

Burak Yılmaz'ın öğrencileri, Trabzonspor engelini kayıpsız aşarak hem 5 maçlık galibiyet hasretine son vermeyi hem de kümede kalma yolunda avantaj elde etmeyi amaçlıyor. Karşılaşmada bir ilk yaşanacak. Geçtiğimiz hafta Süper Lig'de VAR'da ilk kez yabancı bir hakem görev yaparken, bugün de yine yabancı bir hakem bulunacak. Sahada Çağdaş Altay düdük çalar, VAR'da ise Pablo Gonzalez Fuertes görev yapacak. İspanyol hakemin yardımcılıklarını Ömer Faruk Turtay (Avar), Murat Tuğberk Curbay (Avar) ve Mustafa İlker Coşkun(Avar) yapacak. 

Kayseri'de bir ilk gerçekleşecek- Heyecan dorukta!

Süper Lig'de ilk kez görev yapacak olan 43 yaşındaki İspanyol, böylelikle Kayseri'de bir ilk yaşanmasına neden olacak. Özellikle bu sezon Türk hakemleri verdikleri kararlardan dolayı fazlasıyla eleştirilmiş. TFF'de bazı maçlarda VAR'da yabancı hakemlere görev vermişti. Bakalım, Pablo Gonzalez Fuertes, Kayserispor-Trabzonspor maçında nasıl bir performans sergileyecek.