Kayserispor'u bekleyen büyük tehlike!

Kayserispor'da, sakatların yanı sıra sarı kart sınırındaki oyuncuların çokluğu da dikkatlerden kaçmıyor. Teknik direktör Burak Yılmaz, sarı kart sınırında olan oyuncuları daha dikkatli olmaları konusunda uyardı. Sınırdakiler bugün Trabzonspor maçında kart görürse, 34. hafta Pendikspor karşısında forma giyemeyecek. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Kayserispor'u bekleyen büyük tehlike!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da, bugün Trabzonspor maçı öncesinde nefesler tutuldu.

Ankaragücü maçı sonrasında oynanan 5 maçtan da 3 puan sevinciyle ayrılamayan Sarı-Kırmızılı takım, saha ve seyirci avantajını kullanarak, Karadeniz temsilcisini evine puansız göndermek istiyor. Bu hedef doğrultusunda Trabzorspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde tamamlayan Kayserispor’da toplamda 4 oyuncu bugün forma giyemeyecek.

Kayserispor'u bekleyen büyük tehlike!

Kayserispor'da 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor

Sakat oyuncuların çokluğu moralleri alt üst ederken, sarı kart sınırında olan oyuncuların da fazlalığı dikkat çekti. Sarı kart sınırında bulunan Hasan Ali Kaldırım, Mehdi Bourabia, Ramazan Civelek, Miguel Cardoso ve Mehmet Eray Özbek, diken üstünde. Sakatların yanı sıra aynı mevkilerde oynayan diğer oyuncuların da kart görmeleri Kayserispor’u büyük tehlikeye sokabilir.

Teknik direktör Burak Yılmaz, sarı kart sınırında yer alan futbolcuları daha dikkatli olmaları ve çok fazla itiraz etmemeleri konusunda uyardı.