İki Kayserili, İstanbul'da hangi Bakan'la buluştu?

Kayserili iki isim AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel ve AK Parti'den Kayseri Milletvekili adayı olan Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, İstanbul'da bir araya geldi? İkilinin Bakanlı buluşmasında ne konuşuldu? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İki Kayserili, İstanbul'da hangi Bakan'la buluştu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Milletvekili iken AK Parti yönetimince 14 Mayıs seçimlerinde bu kez İstanbul’dan aday gösterilen ve Milletvekili seçilen İsmail Emrah Karayel, seçimlerde aday gösterilen ancak kazanamayan ve vekil olamayan Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan ile İstanbul’da buluştu.
İkili Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile bir araya geldi. Daha önce Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Gürcan, Milletvekili seçilemedi ve Bakan yardımcılığı görevine geri döndü. Bu kez de Ticaret Bakanlığında görevlendirildi.
İSTİŞARELERDE BULUNDUK
İstanbul’daki buluşmayla ilgili olarak AK Parti’nin aslen Kayserili olan İstanbul Milletvekili İsmail Emrah Karayel, “Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat, Bakan Yardımcımız Mahmut Gürcan, kıymetli milletvekillerimiz Şamil Ayrım ve Azmi Ekinci ile bir araya geldiğimiz toplantıda gündeme ilişkin konularda istişarelerde bulunduk” dedi.
İSTANBUL'DAKİ ÇALIŞMA OFİSİNDE FAYDALI BİR TOPLANTI YAPTIK
AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım da 'Ticaret bakanımız Prof.Dr. Ömer Bolat ve yardımcısı Mahmut Gürcan ile İstanbul’daki çalışma ofisinde Milletvekili arkadaşlarım Azmi Ekinci, İsmail Emrah Karayel  ile birlikte çok faydalı bir toplantı gerçekleştirdik. Nazik kabulleri ve bilgilendirmeleri için Sn. Bakanıma teşekkür eder başarılar dilerim' açıklaması yaptı. 
İki Kayserili, İstanbul'da hangi Bakan'la buluştu?
MEVCUT GÜNDEM ÜZERİNE KONUŞTUK!
Ticaret Bakanı Sayın Ömer Bolat da yaptıkları İstanbul toplantısıyla ilgili olarak, “Kıymetli Milletvekillerimiz Sayın Şamil Ayrım, Azmi Ekinci ve İsmail Emrah Karayel ile bir araya gelerek mevcut gündem üzerine istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum.
İki Kayserili, İstanbul'da hangi Bakan'la buluştu?
KONUT SEKTÖRÜNÜN DURUMU, KİRALAR, KONUT ARZI VE HİZMETLER SEKTÖRÜ ELE ALINDI
Diğer yandan Bakan Bolat ve Kayseri Develili olan Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, inşaat sektör temsilcileri ile de bir araya geldi. Bakan Bolat, toplantıyla ilgili olarak, “İnşaat sektörümüzün temsilcileri olan KONUT-DER ve GİGDER kuruluşlarının Başkan ve yöneticileriyle bir araya geldik. Konut sektörünün durumu, kiralar, konut arzı ve hizmetler sektörü kapsamında konuları ele aldık” diye konuştu.