Hisarcıklıoğlu: Milletimizin iradesiyle çok büyük yollar kat ettik

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu, 'Dünya'da çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke olmanın da gururunu yaşıyoruz' dedi.

Hisarcıklıoğlu: Milletimizin iradesiyle çok büyük yollar kat ettik

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu, “Dünya’da çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke olmanın da gururunu yaşıyoruz” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Milletin kararının üzerinde bir karar olmadığını belirten Hisarcıklıoğlu, Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyacak gücün, ulusun egemenliği olduğunu söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve milli egemenliğin kabulünün yıl dönümünü bir kez daha coşku ve sevinçle kutladıklarını ifade eden Hisarcıklıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dünya’da çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke olmanın da gururunu yaşıyoruz. Bu gurur gününü bizlere yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına şükran ve minnet duyuyoruz. Milletinin ferasetine ve vicdanına güvenenler her zaman kazanır. Kurtuluş Savaşı döneminden bugünlere, milletimizin iradesiyle çok büyük yollar kat ettik. Onların canlarını ortaya koyarak verdikleri bu mücadeleyi, biz iş dünyası olarak hiç durmadan çalışarak, istihdamı ve üretim gücümüzü büyüterek sürdüreceğiz. Bizim hedefimiz dünyanın en büyük ekonomileri arasına girmek, halkımızın yaşam kalitesini, sosyal, kültürel ve maddi zenginliğini artırabilmektir.”

Hisarcıklıoğlu mesajının sonunda Türk iş dünyası adına, Türk milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığını dile getirdi.