Flaş! Kayserispor'da bir transfer daha geliyor

Kayserispor, Otabek Shukurov, Duckens Nazon ve Mehdi Bourabia'yı kadrosuna kattı. Sarı-Kırmızılı takım, Modou Barrow'a da imza attırmak üzere. Kayserispor'un tüm haberlerini Kayseri Olay'dan takip edebilirsiniz.

Flaş! Kayserispor'da bir transfer daha geliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, sezonun kalan 14 haftasında 3 yeni transfer takviyesiyle mücadele edecek.

Sarı-Kırmızılı takımdan Mame Thiam, Olivier Kemen ayrıldı. Bu oyuncuların yerleri dolarken, iki futbolcu da başka takımlara kiralandı. Hayrullah Erkip ve Ahmet Kağan Malatyalı sezon sonuna kadar başka takımlarda ter dökecek. Hayrullah Erkip Düzcespor’a, Ahmet Kağan Malatyalı ise Mersin İdman Yurdu’na kiralandı.

Sarı-Kırmızılı takım, Modou Barrow’ya da imza attırmak üzere. Denizlispor ve Sivasspor forması giyen Gambiyalının da imza atması an meselesi. Sarı-Kırmızılı takım, şu ana kadar Otabek Shukurov, Duckens Nazon ve Mehdi Bourabia’yı kadrosuna kattı. Modou Barrow’un da son dakikalarda imza atması bekleniyor. 

Flaş! Kayserispor'da bir transfer daha geliyor

Kayserispor, kalan 14 haftada şu isimlerle müceadele edecek. Abdulkadir Taşdan, Ali Karimi, Anthony Chıgaemezu Uzodımma, Arif Kocaman, Aylton Fılıpe Boa Morte, Baran Ali Gezek, Berat Eskin, Bilal Bayazıt, Bilal Ceylan, Carlos Manuel Cardoso Mane, Dımıtrıos Kolovetsıos, Duckens Nazon, Gökhan Sazdağı, Hasan Ali Kaldırım, 
Joseph Larweh Attamah, Julıan Marc Jeanvıer, Kartal Kayra Yılmaz, Lıonel Jules Carole, Mehmet Eray Özbek, Mehmet Şamil Öztürk, Mıguel Fılıpe Nunes Cardoso, Mirkan Cevdet Buğurcu, Muhammed Eren Arıkan, Onurcan Piri, Otabek Shukurov, Ramazan Civelek, Seyedmajıd Majid Hosseını, Stephane Cedrıc Bahoken, Talha Sarıarslan, Yaw Ackah ve Yiğit Emre Çeltik. Bu isimlere Modou Barrow da imza atarsa eklenecek. Kayserispor'un tüm haberlerini Kayseri Olay'dan anbean takip edebilirsiniz. İkinci transfer tescil dönemi bugün gece saat 00.00'da sona eriyor.