Fırsatı kaçırma! Lokanta kantin işleticisi olmak ister misiniz? Başvurularınızı hemen yapın

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünden yapılan duyuru ile lokanta kantin küçük işletmeleri çalıştırmak üzere işletici seçimi yapılacaktır. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Fırsatı kaçırma! Lokanta kantin işleticisi olmak ister misiniz? Başvurularınızı hemen yapın
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünden ilan.gov.tr adresinden yapılan duyuru ile Bünyan ve Tomarza İlçelerinde bulunan yurtlarda hizmet veren lokanta kantin küçük işletmeleri çalıştırmak üzere işletici seçimi yapılacağı ilan edildi.

Bünyan ve Tomarza İlçelerinde bulunan yurtlarda hizmet veren lokanta kantin küçük işletmelerindeki çalışmak için başvuracak adayların başvurularını şahsen yapmak mecburdur.

ilan.gov.tr'deki yayımlanan duyuru ise şu şekilde: "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Bünyan ve Tomarza İlçelerinde bulunan yurtlarda hizmet veren Lokanta Kantin küçük işletmeleri çalıştırmak üzere işletici seçimi yapılacaktır.
İşletici seçimine ait esaslar ile işletici adaylarına yapılacak dosya satışı ve kabulü işlemleri 31 Temmuz - 9 Ağustos 2023 tarihi saat 17:00’ a kadar Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzde yapılacaktır.
İşletici adayları başvurularını şahsen yapmak mecburiyetindedirler. Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir."