Büyükşehir'den Eyvan Sohbetleri!

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Eyvan Sohbetleri programının bu ay 2.'si yapılıyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Büyükşehir'den Eyvan Sohbetleri!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Eyvan Sohbetleri programının bu ay 2.'si yapılıyor. İlk program 7 Temmuz 2023 tarihinde Gevher Nesibe Medresesi ve Şifahanesi’nde gerçekleştirilmişti. Bu ay ikincisi düzenlenecek olan program yarın akşam 19:00'de Gevher Nesibe Medresesi ve Şifahanesi’nde gerçekleşecek. Program'a konuşmacı olarak Tarihçi Mehmet Çayırdağ katılacak. Çayırdağ konferansta 'Kayseri Medreselerini' anlatacak. 

Programın formatı

Tarihi süreçte pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmış, zengin tarihî, doğal güzellikleri ve çeşitli medeniyetlerin izlerini taşıyan kültür varlıklarıyla âdeta bir açık hava müzesi olan, “Zenginlikler Şehri” olarak adlandırılan Kayseri’nin tarihi, kültür varlıkları, sanat eserleri, somut olmayan kültürel mirası, doğal güzellikleri, tanınmış şahsiyetleri gibi başlıklar başta olmak üzere hemen her yönüyle ele alınacağı, Valilik ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde “Eyvan Sohbetleri” başlığı altında alanında uzman kişilerin konuşmacı olacağı programlar gerçekleştiriliyor.

Büyükşehir'den Eyvan Sohbetleri!