Erol Bedir suskunluğunu bozdu

Erol Bedir suskunluğunu bozdu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstikbal Mobilya Kayserispor eski Başkanı Erol Bedir, sarı kırmızılı takıma destek vermek gerektiğini söyledi. Bedir “Amasız, ancaksız destek’ başlığıyla yazılı bir açıklamada bulundu.

Bedir, “Disiplinli ve konuları sıkı şekilde takip eden bir yönetim anlayışı, oyuncuların haklarının ya zamanında verilmesi veya aksaklıklar izah edilerek takım motivasyonunun sağlanması gerekmektedir. Ve yine futbolcularıyla kenetlenmiş ve başaracağına inanılan bir teknik heyet sıkıntıların aşılmasında ön şart olacaktır. Tabi ki kesin başarının olmazsa olmaz şartı ise taraftar desteğidir. Görevde bulunduğum 3 yıl içerisinde, en sıkıntılı günlerimde beni ve takımımızı ayakta tutan güç; Kapalı Kale önderliğinde ki büyük Kayserispor taraftarının desteği idi. Bu desteğin ne anlama geldiğini ancak yaşayanlar bilebilir. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım bu gayretleri gösterirken en büyük moral kaynağımızda büyük taraftarımızdı. Yukarıda izah ettiğim üzere mevcut problemler önceden de vardı, şimdi de var, muhtemelen ileride de olacaktır. Bunları bir kenara bırakıp hep birlikte kenetlenme zamanıdır. Her şahsın gönlünde bir aslan yatar. Başkan, yönetim, teknik direktör tercihlerimiz farklı olabileceği gibi oyuncularla ilgili de ayrı düşüncelere sahip olabiliriz” dedi.

Olumsuz düşüncelerin Kayserispor’a bir fayda getirmeyeceğine dikkat çeken Bedir, “Fakat, gün bugün, saat bu saattir. Bana da, ilgililere de, taraftara da düşen şey amasız, ancaksız destek olmaktır. Halen görevde olan yönetim en iyi yönetim, hoca en iyi hoca, takım en iyi takımdır anlayışının etrafında kenetlenmeliyiz. Yaşadığımız sportif şanssızlıkların da tekrarlanmamasıyla birlikte başaracağımıza inanmalıyız. Düşünce ve eleştirilerimizi yeri-zamanı geldiğinde belirtmeliyiz. Olumsuz düşüncelerimizin bugün dillendirilmesinin Kayserispor'umuza hiçbir faydası olmadığını bilmeliyiz. 3 Kasım Pazar günü oynayacağımız Fenerbahçe maçının yeni ve olumlu bir başlangıç olmasını diliyor bu vesileyle yeni teknik direktörümüz Bülent Uygun'a şehrimize hoşgeldiniz diyorum” ifadelerine yer verdi.