Erkiletspor kaldı Argıncıkspor düştü

Süper Amatör Küme'de haftanın merakla beklenen karşılaşmasında Argıncıkspor, sahasında Erkiletspor'u konuk etti.

Erkiletspor kaldı Argıncıkspor düştü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Amatör Küme’de haftanın merakla beklenen karşılaşmasında Argıncıkspor, sahasında Erkiletspor’u konuk etti.
Son çekişmeli geçen zorlu doksan dakikada Erkiletspor, Argıncıkspor’u 1-0 mağlup etti. Zeki Akparlar’ın öğrencileri, bu galibiyet ile ligde kalmayı garantilerken, ev sahibi Argıncıkspor ise, küme düştü.
Spor severlerin büyük ilgi gösterdiği maçta her iki takımda birbirine üstünlük kurmak için kıyasıya mücadele verdi. İlk yarısı 0-0 tamamlanan Argıncıkspor – Erkiletspor müsabakasında eşitliği 88. Dakikada Mehmet Şahin Dinç bozdu. 2000 doğumlu genç oyuncu, serbest vuruşta şık bir golle takımını bir sezon daha Süper Amatör Küme’de oynamasını sağladı.
Maç bitiminde Erkiletspor’da büyük sevinç yaşanırken, Argıncıkspor’da ise üzüntü hakimdi.
Erkiletspor, bu galibiyetle puanını 30 yaptı ve ligde kalmayı garantiledi. Argıncıkspor ise, 25 puanda kaldı ve 1. Amatör Küme’ye düştü.
Her iki takımda geçtiğimiz sezon gruplarında şampiyonluk yaşayıp, Süper Amatör Küme’ye yükselme başarısı göstermişti.
Maç bitiminde Erkiletspor’da deneyimli antrenör Zeki Akparlar, Zeki Akpalar, kendilerine beraberliğin yetmesine karşın, galip geldikleri için mutlu olduklarını kaydetti.
Erkiletspor’un başarılı file bekçisi Kaan Soyçopur ise, ‘Kaybetmeyi hiç düşünmedik, hep kazanacağımıza inandık’ dedi.
Mavi-Beyazlıların kaptanı Gökhan Karabudak da, çok genç ve yetenekli bir takım olmalarının mükafatını aldıklarını aktardı.  
Erkiletspor’un genç oyuncularından Kadir Eren Üçal, iki takımın da maça galibiyet parolasıylı çıktıklarını belirterek, ‘Çok koştuk ve mücadele ederek, ligde kalmayı başardık’ ifadelerini kullandı.

Erkiletspor – Argıncıkspor: 1-0
Stat: Argıncık 1 Nolu saha
Hakemler: Nuri Karahançer ***, Osman Baruk ***, Gökhan Erzin ***
Erkiletspor: Kaan ***, Oakan ***, Sait ***, Hasan ***, Burak ***, Kadir ***, Gökhan ***, Turan ***, Alper ***, Mehmet ****, Saffet ***
Argıncıkspor:Mahsun **, Ahmet **, M.Fatih **, Serhat **, Y.Selim **, Mustafa **, Menduh **, Ş. İsmail **, Beytullah **, Bahattin **, Musa **
Goller: DK 88 Mehmet Şahin Dinç (Erkiletspor)