'Erkek Aklı' yarın Kayseri'de

Kayseri'de kahkahaya doymaya hazır mısınız? 'Erkek Aklı' yarın Kayseri'ye geliyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

'Erkek Aklı' yarın Kayseri'de
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ünlü oyuncu Emre Karayel’in tek kişilik sahne oyunu ‘Erkek Aklı Oksimoron’ seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Uzun yıllar rol aldığı ‘Bir Kadın Bir Erkek’ komedi dizisinin ardından, stand-up tadındaki ‘Erkek Aklı-Oksimoron’ adlı oyunuyla kadınları anlama çabasını sürdürüyor.

'Erkek Aklı' yarın Kayseri'de

Erkeklerde eksik olan X kromozomunun kadın ve erkeğin bakış açılarını nasıl değiştirdiğini seyirciye komedi unsurunu kullanarak anlatıyor. 
Robert Dubac’ın yazdığı oyunu Dersu Yavuz Altun yönetiyor. Tek perdelik oyun 75 dakika sürerken seyirciler keyifli dakikalar bekliyor. 

'Erkek Aklı' yarın Kayseri'de

‘Erkek Aklı Oksimoron’ oyunu ile başarılı oyuncu Emre Karayel yarın Kayseri’de tiyatrosevelerle buluşacak. Kayseri Gültepe Kültür Merkezinde sahnelenecek oyun saat 21.00’da başlayacak. Bol kahkahalı bu oyunu kaçırmak istemeyenler için ise bilet fiyatları açıkladı. Eğlenceli oyunun bilet fiyatı 499,50 TL olarak belirlendi. 

'Erkek Aklı' yarın Kayseri'de