Erciyes Anadolu Holding'e ait şirketin ihalesine son 2 gün

Erciyes Anadolu Holading'e ait satış ihalesi açıklanan dört şirketten bir olan Weaver Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin ihalesi yapıldı sırada ise Doqu Ev Tekstili Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi var. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Erciyes Anadolu Holding'e ait şirketin ihalesine son 2 gün

Geçtiğimiz kasım ayında başlayan ve bünyesinde Bellona, İstikbal, Mondi, Hes Kablo, Boyteks, Form Sünger gibi lider markaları bulunan Erciyes Anadolu Holding'in satış sürecinde ihalesi açıklanan ilk dört şirketten ilki olan ihalesi yapılan ama taliplisi çıkmayan Weaver Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile beraber şirketlerin ihale süreçleri de başladı.

Kayseri’de merakla takip edilen konuların başında gelen Erciyes Anadolu Holding’in satış süreciyle ilgili ihalesi açıklanan ilk şirket olan Weaver Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin ihalesi 5 Mart 2024 tarihinde yapıldı. Muhammen bedeli 1 milyar 700 milyon TL olan Kapalı zarf usulü ile yapılan ihaleye teklif veren olmadığı için ihale ileri bir tarihe ertelendi. 

Erciyes Anadolu Holding’e ait ihalesi açıklanan ikinci şirket ise Doqu Ev Tekstili Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olmuştu. 8 Mart Cuma günü ihalesi yapılacak olan şirketin ihaleye son başvuru tarihi ise 7 Mart 2024. 455 milyon TL muhammen bedel üzerinden ihalesi yapılacak olan şirketi ‘almak için teklif veren olacak mı olmayacak mı?’ sorusu merakla takip edilecek. 

2019 yılında Kayseri'de kurulan Doqu Home, ev tekstili sektöründe faaliyet gösteriyor ve kendi öz kaynaklarıyla büyüyerek sektörde önemli bir konuma sahip.

Daha fazla bilgi için Doqu Home'nin ihale ilanı için TIKLAYINIZ