Elitaş: Divanesi ikimiz kaldık..!

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, 31 Mart seçimleri nedeniyle gerçekleştirdiği ziyaretlerde ne mesaj verdi? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Elitaş: Divanesi ikimiz kaldık..!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, 31 Mart 2024'te tarihinde yapılacak Yerel seçimlerlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Elitaş bu kez de Sakarya'da partilileri ile biraraya geldi ve seçim çalışması yaptı. Elitaş, ziyaretleri sırasında iddialı açıklamalar yaptı, seçim mesajı verdi. 

Elitaş: Divanesi ikimiz kaldık..!

 Divanesi ikimiz kaldık! 

AK Partinin Kayserili Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, 'Her daim olduğu gibi vatandaşlarımız 31 Mart'ta gerçek belediyeciliği tercih edecek'  dedi. Elitaş, şu ifadeleri kullandı: Üstad Necip Fazıl’ın ifadeleriyle, 'Sakarya; sâf çocuğu, mâsum Anadolu'nun, Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun!' diyerek çıktığımız 2024 yerel seçim çalışmalarımızda bugün, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde Sakarya’daydık…Sakarya, her daim olduğu gibi 31 Mart’ta da gerçek belediyeciliğimizi tercih edecek, Türkiye Yüzyılı’na yakışır kararlı duruşu yine ve yeniden gösterecektir. Türkiye’miz ve Sakarya’mız için hazırız kararlıyız…